Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 15

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

65km większość na głównych drogach, na szczęście wziąłem słuchawki bo nie trzeba długo żeby oszaleć od dźwięku mijających samochodów, no i gdzieś sprawniej się kręciło. Jak to szosa, średnia około 23km/h. Ehh lipiec się kończy, dzień powoli coraz krótszy także trzeba korzystać ze słońca :)

Napisano

Wczoraj 45 km po Częstochowie, dzisiaj Złoty Potok w planach po południu, oby nie było gorąco bo będzie tragedia. Po tej podróży napęd do czyszczenia. :)

Napisano

Trasa 4km po lasach, skoczniach i wybojach :) Wypierdzielilem sie przy tailwhipie nad mala rzeczka i na razie przerwa 2 tygodnie conajmniej :/ Moj Trek Session zniosl to lepiej, jedyne co to jedna rysa i cholerne bloto...

Napisano

A ja nie przejechałem nawet kilometra. Za to przesiedziałem pół dnia wybierając obręcze i piasty... Czytałem, szukałem i nadal głupi w temacie jestem ... Mam nadzieje ze mój wybór nie kopnie mnie w zadek, tfu, tylne koło ...

Napisano

W końcu po beskidzkich szlakach ogarnąłem rower. Więc najpierw myjnia, potem konserwacja całego napędu. Wszystko rozebrane sprawdzone, przesmarowane. Z ciekawych rzeczy, po Beskidzie poluzował mi się bolt w przednim kole... w sumie mocno trzęsło więc co się dziwić. Na największej tarczy urwałem 2 zęby jeden mocno odkształcony i ścięty. Przerzutka nie wykrzywiona jednak hak zmienił geometrię.Wszystko już działa i jest sprawne.

Napisano

Dzisiaj 102 km szosa; wczoraj z koleżanką małżonką i jej kumplem 43 km po lasach w okolicach Magdalenki. Moje opony vittoria cross xn pro napompowane na maxa to zły pomysł na głęboki czasem piach;)

Napisano

ehlo,

Miała być wycieczka przez Trójmiejski Park Krajobrazowy ale mi się coś pomyliło i... jutro poprawka. 33 km.

Napisano

Ja dzisiaj 25 km po wymianie siodełka na selle italia Q-Bik i wyczyszczeniu całego napędu :) Trzeba być w formie. MOże jeszcze w tym tyg. wyskocze do Janowa tylko teraz pojadę trasą dla odmiany :) I coraz dalsze trasy. :)

Napisano

kilka dni nie pisałem więc z dnia dzisiejszego : 31km ze średnią 30km/h

To chyba po szosie kolarzówką ;p:D

Jakieś 80 km do Tuczna i z powrotem. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...