Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 15

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Powrót do roweru. Maj i czerwiec wycięty z rowerowego żywota z powodu kursu w pracy ale teraz coś zaczęło się dziać. Póki co 737 km stuknęło.

Napisano

Bielawa BM dystans mini, oj nie mam zdrowia na podjazdy :D

Ponadto:

- pierwsze OTB - lool, lekkie poobijania i przekręcony róg na kierownicy

- przebita dętka, ale kulturalnie, powietrze zeszło po wyścigu, wymieniłem w domu

Napisano

71 km i 4000km pękło na tym rowerze :) Miła przejażdzka z użytkownikiem Kamfan i pozdrowienia dla wielkiej grupy kolarzy, którzy na Rudzkiej Górze podziwiali moje zjazdy ze stromego zbocza :P

Napisano

Niecałe 42km, ładna pogoda, no i jak to w niedziele bywa miło popatrzeć jak więcej rowerów na drogach :) No a poza tym elegancka gleba w lesie na piasku, ani rower ani ja żadnych obrażeń, a nauczka jest żeby widząc piasek wcześniej zmieniać przerzutki i nie jechać tak szybko, bo to było powodem :)

Napisano

... No a poza tym elegancka gleba w lesie na piasku, ani rower ani ja żadnych obrażeń, a nauczka jest żeby widząc piasek wcześniej zmieniać przerzutki i nie jechać tak szybko, bo to było powodem :)

Dziś miałem podobny przypadek. Udało mi się nie zaliczyć gleby jakimś cudem  :)

Dziś 50,93 km  :laugh:

Napisano

Weekend w Beskidzie Małym, nie wiem ile kilometrów ale czuje się jak koń po westernie :) Tak wyczepany to w życiu nie byłem. O dupsku nie wspomnę ale łydki, przedramiona jeszcze się trzęsą. Powrót ok. 60 km asfaltem. Ogólnie 2 gleby tylko, co i tak uważam za sukces na warunki jakimi uraczony jest rowerzysta na szlakach. Bez kapcia ale za to pokrzywiłem przerzutkę. 

Napisano

Skoromne 11km po mieście. Trochę poczyściłem rower po Bielawie, ale to raczej domyłem resztki kurzu. Wyczyściłem sztycę i rurę podsiodłową.

Napisano

Wczoraj 67 km nawet jak dla mnie niezłą średnią :sweat: A dzisiaj po raz pierwszy złapałem flaka w przednim kole :icon_confused: Wymiana i powierzchniowe mycie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...