Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 15

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Mały wypad do serwisu, podjazd na stacje by dopompować opony, sąsiad zapytał obsługę czy jest na stacji kompresor i według nich nie ma czegoś takiego a było tylko, że uszkodzone : (  Brunoxowanie i ogólne otarcie z brudu

Skończony serwis starego roweru, wymiana przerzutki tylnej Deore, nowe pancerze i linki przerzutek, nowy suport na kwadrat, nowa korba, nowa kaseta, nowy łańcuch, serwis sterów, mycie zacisków i klocków hamulcowych, potem regulacja hebli i przerzutek, trochę roboty było...

Wysłane z mojego GT-7100 SAMSUNG Galaxy Note 2. za pomocą Tapatalk 2

Dzisiaj 39km, ale cytując Przemysława Niemca "pojechałem w trupa" :D Szkoda tylko że kawałek lasem, bo aktualnie są nie przejezdne. No i tym przejazdem strzeliło od 13 kwietnia strzeliło 1260km :D Ale jestem z siebie dumny.

dzisiaj troche przejachalem i policzylem sobie ile zrobilem w tym roku (na nowym rowerze) i tu zapisze bo juz sie pogubie a poki co nie mam licznika mysle - na pewno 140km ale moze jeszcze cos mi sie przypomni :P

ehlo,

Po sprawdzeniu wczoraj pogody na dziś ustawiłem sobie budzik na godz. 06:00. Start 06:30, powrót do domu 08:30. Pogoda paskudna - duszno, wilgotno - w sam raz dla astmatyka. ;-) Ciężko oddychać. Przejechane 37 km ścieżkami i ulicami Wrocławia. Przy elektrociepłowni rzuciłem okiem na kominy. Niższy widoczny w całości, wyższy tonął w chmurach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...