aciek Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Kilkadziesiąt minut zabawy na Cytadeli w Poznaniu. Nie widziałem, że jest tam aż tyle fajnych zjazdów i podjazdów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ubrudziłam kolarkę w deszczu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Dzisiaj do pracy i z pracy tylko razem 12 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Teren mieszany ale z przewagą lasu 50.36km ze średnią 24.23km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Dzisiaj działy się rzeczy doprawdy niesamowite: oliwiłem łańcuch zgodnie z zapowiedzią Oprócz tego kadwasilowałem amortyzator ( niektórzy brunoksują a ja kadwasiluje ). Poprawiłem też ustawienia klocków hamulcowych w V-kach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Mały wypad do serwisu, podjazd na stacje by dopompować opony, sąsiad zapytał obsługę czy jest na stacji kompresor i według nich nie ma czegoś takiego a było tylko, że uszkodzone : ( Brunoxowanie i ogólne otarcie z brudu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 No to się działo: zmieniłem opony na nowy nabytek, wyczyściłem obręcze, pojechałem na myjnie (10km), umyłem rower. Wieczorem będzie smarowanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Zamontowałem błotniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 ja dzisiaj do pracy i z pracy razem 12 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Skończony serwis starego roweru, wymiana przerzutki tylnej Deore, nowe pancerze i linki przerzutek, nowy suport na kwadrat, nowa korba, nowa kaseta, nowy łańcuch, serwis sterów, mycie zacisków i klocków hamulcowych, potem regulacja hebli i przerzutek, trochę roboty było... Wysłane z mojego GT-7100 SAMSUNG Galaxy Note 2. za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 29 Maja 2013 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Dzisiaj 39km, ale cytując Przemysława Niemca "pojechałem w trupa" Szkoda tylko że kawałek lasem, bo aktualnie są nie przejezdne. No i tym przejazdem strzeliło od 13 kwietnia strzeliło 1260km Ale jestem z siebie dumny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 29 Maja 2013 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 30 km po dziurach + testowałem opony. Ogień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aciek Napisano 29 Maja 2013 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Umyłem rower. W deszczu i gradzie, który mnie zastał podczas powrotu z pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 29 Maja 2013 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Ja dzisiaj znuw do pracy i z pracy razem 12 kilosuw tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 29 Maja 2013 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 a nie ma księgarni po drodze? ZnÓw i kliosÓw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 29 Maja 2013 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Do i z pracy, ale pięknym ciepłym wieczorkiem do szwagierki i jakos nawet wróciłem, choć tylko chodnikiem Dystans niewielki, ale jutro rodzinnie planowana większa wycieczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 29 Maja 2013 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Lużna przejażdżka po okolicy, coraz więcej rowerzystów się pojawiać zaczęło. Pewnie w telewizji usłyszeli, że w tym roku rower w modzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 29 Maja 2013 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Niestety u mnie troche ciezko z ortografia ale staram sie jak moge . Przepraszam za bledy. A ksiegarni po drodze nie mijam a telefon bledow tez nie poprawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 29 Maja 2013 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 6km po mieście. Umyłem rower, wyregulowałem hamulce oraz pomogłem znajomemu zamontować siodło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam00 Napisano 29 Maja 2013 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 dzisiaj troche przejachalem i policzylem sobie ile zrobilem w tym roku (na nowym rowerze) i tu zapisze bo juz sie pogubie a poki co nie mam licznika mysle - na pewno 140km ale moze jeszcze cos mi sie przypomni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 29 Maja 2013 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Może nie dziś, ale wczoraj oddałem rower na gwarancję ze względu na uszkodzony amortyzator. Dzis rozglądałem się na aledrogo.pl za mostkiem i szerszą kierownicą. Na razie tyle mi zostało bo roweru przez najbliższe dwa tygodnie zapewne mi nie oddadzą. Obym był w błędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Przekroczony 1 tkm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Wyczyściłem rower, wymieniłem łańcuch, wyczyściłem brudne łańcuchy i uczyłem syna jeździć na rowerze. Po obiedzie jadę się przejechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Jeszcze nic nie robiłem rowerowego. Ale to za chwile może ulec zmianie bo słońce wreszcie wychodzi i czas udać się do kuchni napełnić bidony Natomiast wczoraj 55,5 km przejechane w terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 ehlo, Po sprawdzeniu wczoraj pogody na dziś ustawiłem sobie budzik na godz. 06:00. Start 06:30, powrót do domu 08:30. Pogoda paskudna - duszno, wilgotno - w sam raz dla astmatyka. ;-) Ciężko oddychać. Przejechane 37 km ścieżkami i ulicami Wrocławia. Przy elektrociepłowni rzuciłem okiem na kominy. Niższy widoczny w całości, wyższy tonął w chmurach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.