Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 15

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio montaż rogów, bagażnika Topeak pod tarcze i błotniki SKS VELO Mountain 65 czy jakoś tak :P założyłem bardzo nisko z przodu, nie mocowałem za uchwyt przy przerzutce tylko dorobiłem dłuższe mocowanie z płaskownika , wywierciłem 2 otwory w błotniku i ładnie się to trzyma, jutro muszę jazdę testową zrobić :D oby tył nie latał. :)

Wysłane z mojego GT-7100 SAMSUNG Galaxy Note 2. za pomocą Tapatalk 2

Ostatnio montaż rogów, bagażnika Topeak pod tarcze i błotniki SKS VELO Mountain 65 czy jakoś tak :P założyłem bardzo nisko z przodu, nie mocowałem za uchwyt przy przerzutce tylko dorobiłem dłuższe mocowanie z płaskownika , wywierciłem 2 otwory w błotniku i ładnie się to trzyma, jutro muszę jazdę testową zrobić :D oby tył nie latał. :)

Ehh wysyłanie do forum coś się zwiesiło :/

Tylko 20 km ale w błocie i kałużach. Zrobiłem sobie dzień dziecka i jadąc celowałem w błoto starając się nic nie ominąć. Frajda była i lekkie czyszczenie roweru było.

Wysłane z Nokii 3310 za pomocą Tapatalk

Przejażdżka na działkę i sprawdzenie jak nowe sakwy Ortlieb się sprawują na rowerze + sprawdzenie nowego namiotu Fjord Nansen Tordis 2,  no i jak to przez ostatnie dni dalsze przygotowania do wyprawy "Wybrzeżem Bałtyku" ze Świnoujścia -> Hel > Trójmiasto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...