adam00 Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 dzisiaj kolejne 20-wychodzi razem 470 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Do pracy i z pracy razem 12 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 27km w czasie 1:16:00 ze średnia 21km/h. Połowa asfaltem, a połowa terenem. Błoto jeszcze czuję między zębami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Wlasnie spojrzalem na licznik i wyszlo ze pszejechalem od konca kwietnia do teraz 1655 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 25 km, 17 terenem reszta wzdłuż kąpieliska podziwiając opalające się, skąpo odziane panny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Wieczorne kręcenie http://www.endomondo.com/workouts/211430186/10047813 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Dziś trochę po twardym w upale i po piaszczystym jak i nieco ubitym... a przed chwila jeszcze z młodym dorzuciliśmy 6 km po ciemku jakimiś ścieżkami, je pewnie ogólnie ze 20 zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WiktoriaK Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Na wybieg i z powrotem w sumie 12,74km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 33 km po miescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Dzisiaj 8km po mieście ze średnią 19km/h. Wypaliłem przednie klocki hamulcowe i jest na pewno lepiej jak wcześniej. Jednak żywicę też można wypalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Zawiozłem rower do przeglądu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 23 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Dzis nic rowerowego. Natomiast trochę ruchu było :-) Piłeczka ze znajomymi na Orliku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Do pracy i z pracy 21,42 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Ostatnio montaż rogów, bagażnika Topeak pod tarcze i błotniki SKS VELO Mountain 65 czy jakoś tak założyłem bardzo nisko z przodu, nie mocowałem za uchwyt przy przerzutce tylko dorobiłem dłuższe mocowanie z płaskownika , wywierciłem 2 otwory w błotniku i ładnie się to trzyma, jutro muszę jazdę testową zrobić oby tył nie latał. Wysłane z mojego GT-7100 SAMSUNG Galaxy Note 2. za pomocą Tapatalk 2 Ostatnio montaż rogów, bagażnika Topeak pod tarcze i błotniki SKS VELO Mountain 65 czy jakoś tak założyłem bardzo nisko z przodu, nie mocowałem za uchwyt przy przerzutce tylko dorobiłem dłuższe mocowanie z płaskownika , wywierciłem 2 otwory w błotniku i ładnie się to trzyma, jutro muszę jazdę testową zrobić oby tył nie latał. Wysłane z mojego GT-7100 SAMSUNG Galaxy Note 2. za pomocą Tapatalk 2 Ehh wysyłanie do forum coś się zwiesiło :/ Wysłane z mojego GT-7100 SAMSUNG Galaxy Note 2. za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smalldg Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Tylko 20 km ale w błocie i kałużach. Zrobiłem sobie dzień dziecka i jadąc celowałem w błoto starając się nic nie ominąć. Frajda była i lekkie czyszczenie roweru było. Wysłane z Nokii 3310 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 22 km po miescie . I to w tym tygodniu na tyle bo rower na naprawie gwarancyjnej z powodu amora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 26km ze średnią 24km/h. Główne asfalt z nutką parku Dodatkowo przetestowałem jak nowa pompka BETO pompuje, nie na dętce, bo nie chciało mi się tyle dymać od nowa (65PSI). Ale piłki znajomego napompowała wzorowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Wycieczka z dziećmi. Nowy rekord przelotu mojej córki Amelki (prawie 6 latki) - 33,75 km! Mały kozak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Poskładałem od zera rower Accent peak 29 wraz z kolegą i odbyliśmy nocną jazdę próbną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 ElDiablo no to nieźle, mi z moim młodym też 6 latkiem, żona ograniczyła dystans do 25 km, ale był w tym też teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Przejażdżka na działkę i sprawdzenie jak nowe sakwy Ortlieb się sprawują na rowerze + sprawdzenie nowego namiotu Fjord Nansen Tordis 2, no i jak to przez ostatnie dni dalsze przygotowania do wyprawy "Wybrzeżem Bałtyku" ze Świnoujścia -> Hel > Trójmiasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 zlot forum, zapraszamy !!! Wyklepane z Nexus 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Wprawdzie jestem w pracy, ale udało mi się pobujać na crossowym rowerze w okolicy Gorzowa Wlkp ponad 80km na ścieżkach rowerowych i wiejskich drogach. Piękne tereny. Tylko kierowcy trochę zbyt szybko jeżdżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Przejazdzka crosie dziewczyny z psem w plecaku . Psina zadowolona jak cholera ja zreszta tez . Razem 30 km wpadlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.