Dudi353 Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 32 km po asfalcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blakeburn Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 16.51 km dla relaksu i zaliczona gleba na bok po poślizgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 28 km po lasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Prawie 60km w dość ciężkim terenie. Trzeba było przetestować nową Rebę Zakwaszony wróciłem do domu po ostatnich, ciężkich treningach i wypiłem dużo płynów. Chodzę ciągle niedopity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Dziś 28,50 km z Dziewczyną w bardzo powolnym tempie... Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 120 km - rekord życiowy, czas 5:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Wieczorno-nocna dyszka z rodzinka, choć wcześniej z najmłodszym 30 min treningu na 4 kółkach po kałużach.... a wieczorne, byle jechać, byle się nie zatrzymać i nie dać zjeść komarom... i tak wyszło i po błocie i po kałużach i po ścieżkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Z rana blisko 80 km, wieczorem byłem jeszcze pobiegać 15 km. Dzień udany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Dzisiaj 38,31 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Dzisijaj 46.51 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Dzisiaj połatałem dętki po Wrocławiu. Opony na szczęście w miarę całe. Została mi jedna zapasował łatka, więc modlę się, żeby wszystkie trzymały Jutro zapowiada się dzień wolny od szkoły (tak, wagary), to Epicon dostanie nowy olej na filce i pewnie "gumkę" do ustalenia SAGu. Przy okazji muszę wyszorować cały napęd, bo w łańcuchu rolki się kręcą od niechcenia, a tylna przerzutka ma spore problemy z obracaniem się kółeczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rgd Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 22,3 km w bardzo zróżnicowanym terenie. Był zarówno asfalt, jak i piach oraz polne drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Na szczęście wszystkie łatki trzymają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Po wczorajszej jeździe umyłem rower, tak dokładnie. Złapałem mnóstwo błota, ale przynajmniej było ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Łącznie 53 km. 11 km z/do pracy i 42 km Wrocław-Kąty Wrocławskie-Wrocław.W różnych warunkach:- pod wiatr- z wiatrem- w deszczu- pod wiatr w deszczu ;-)Avg: 23.4 km/h, max: 37.3 km/h, avg HR: 137 bpm, max HR: 150 /MTB/Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Dokończyłem mycie roweru po sobocie. Niestety suport ma się niezbyt dobrze, lewe łożysko ma trudności z obracaniem się. Do tego klocki z przodu troszkę zalały się olejem i kwalifikują się tylko na miasto i wymianę. Ale przynajmniej cały rower czysty, przesmarowany, Epicon dostał olej na filce (fabrycznie były suche ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Zeszły tydzień był dobry: ponad 365 km. Przekroczyłem od połowy kwietnia 2k km. W tym tygodniu bida... Tylko mycie, smarowanie i nic nie wróży, żeby było lepiej... Zrobię sobie chyba bachusowy tydzień w myśl hasła Piwnicy Pod Baranami: "folguj szczątkom swej młodości". Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Dzisiaj niestety tylko do i z pracy razem 12 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 ehlo, U mnie podobnie: do i z pracy (7.5 km) ale jestem mokry jakbym jeździł 10h w temp. 30 stopni. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Byłem w rowerowym, zadałem kilka pytań, dostałem kilka odpowiedzi. Podjąłem decyzję jaki osprzęt pojawi się w moim rowerze. Problem mam jednak z hamulcami, moje dwa wcześniejsze typy poszły w niepamięć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pdywi Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Dziś z powodu ograniczonego czasu i porządnej burzy tylko 41km. Teraz łańcuch kąpie się w benzynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 23 km w masakrycznym bagnie, miejscowo woda sięgała do tarczy i mały sprint ze slalomem między kałużami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LRS Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Jazda do pracy i z powrotem. W sumie 21km. Później serwis korby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sredniaq Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Wczoraj zabrakło mleka do kawy na rano, więc pojechałem do sklepu, w sumie 12 km Sent with HTC & Taptalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pdywi Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Po prawie 20h kąpieli w benzynie łańcuch założony i nasmarowany, teraz wpierniczam makaron i szykuje się do dłuższej trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.