Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 15

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Opery mydlanej ciąg dalszy.

W tym odcinku wyjaśni się,kto umył łańcuch, a kto przejechał więcej niż 1 km. Wyjaśni się wiele rzeczy.

Napisano

łańcuch brudny :), przydałoby się go ogarnąć, chociaż patrząć na pogodę w Poznaniu to chyba nie ma potrzeby czyścić, w tygodniu w końcu wymieniłem sztycę podsiodłową Ritchey Comp z off-setem i nowy zacis PRO na imbus. Stary zacis z szybkozamykaczem skońcył karierę w moim bajku :)

Napisano

Zaliczyłem BM Wieluń na dystansie MEGA. 9 miejsca M0 i 264 OPEN. Dystans 64.84 w czasie 3:37:33.

Wiem, że słabo, ale na pierwszy raz chyba nie tak tragicznie.

Napisano

Po ponoć rekordowych opadach w Polsce - po południu błysnęło słońce, no to na rowery... przeczołgaliśmy się z młodym po takiej trasie, że pedały nurkowały... myślałem, że nie da rady, ale on tylko miał cały czas uśmiech od ucha to ucha i przejechał/przepłynął - jakieś 10 km z czego 6 w głębokiej wodzie i błocie ;) 

Napisano

Czyszczenie roweru i innych po BM Wieluń. Niestety wanna okazała się za mała.

Dopiero dzisiaj popatrzyłem na licznik, a tam już leci siódma setka.

Napisano

Zupełnie przypadkowo zaadaptowałem opakowanie po przyrządach do higieny paznokci na pokrowiec na łatki, łyżki itp :D

Porządeczek musi być :D Do torebki siada idealnie ;)

20130526122552.jpg

Napisano

Pytanko do modów. W jakim celu, po raz 15 zakładany jest taki temat ? :teehee:

Po to, że jak za dużo postów będzie w jednym temacie, to serwery siądą.

17 km po górkach w Lesznie na Grzybowie :)

Pozdro z okolic Gostynia :)

Dzisiaj tylko coś koło 15 km. Jutro montaż torby podsiodłowej. 

Napisano

ponad 80km, ale głównie szosa niestety, do tego deszczyku nie zabrakło, ale jak zawsze pozytywnie i miło :D 

ponad 830km w maju, do tysiąca raczej nie dobiję :P

Napisano

Wczoraj  po weekendzie w Tatrach, siedziałem na rowerze przed snem jakieś 5 min i potraktowałem Brunoxem amortyzator :)

Napisano

Pytanko do modów. W jakim celu, po raz 15 zakładany jest taki temat ? :teehee:

Myślę, że jakoś to im na reklamodawców wpływa bo klikalność większa :) Jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o pieniądze :)

Ale do rzeczy:

Wczoraj przejechałem 69,4 km :) A potem pojechałem na karchera...

Dzisiaj będę smarował łańcuch itp :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...