Mod Team durnykot Napisano 25 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Opery mydlanej ciąg dalszy. W tym odcinku wyjaśni się,kto umył łańcuch, a kto przejechał więcej niż 1 km. Wyjaśni się wiele rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 łańcuch brudny , przydałoby się go ogarnąć, chociaż patrząć na pogodę w Poznaniu to chyba nie ma potrzeby czyścić, w tygodniu w końcu wymieniłem sztycę podsiodłową Ritchey Comp z off-setem i nowy zacis PRO na imbus. Stary zacis z szybkozamykaczem skońcył karierę w moim bajku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 ehlo, Łańcuch troszkę brudny ale 32.5km zrobione. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybkilopez Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Wymiana łożysk w bębenku piasty fulcruma. Udało się dostać trochę taniej łożyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitof26 Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 zrobienie ściany na narzędzia i wymiana koszyka na Elite carbon i gripów na vello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Zaliczyłem BM Wieluń na dystansie MEGA. 9 miejsca M0 i 264 OPEN. Dystans 64.84 w czasie 3:37:33. Wiem, że słabo, ale na pierwszy raz chyba nie tak tragicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Po ponoć rekordowych opadach w Polsce - po południu błysnęło słońce, no to na rowery... przeczołgaliśmy się z młodym po takiej trasie, że pedały nurkowały... myślałem, że nie da rady, ale on tylko miał cały czas uśmiech od ucha to ucha i przejechał/przepłynął - jakieś 10 km z czego 6 w głębokiej wodzie i błocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Dzisiaj czyszczenie regulacja i 25,57 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Pytanko do modów. W jakim celu, po raz 15 zakładany jest taki temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Dzisiaj montaz nowej sztycy accenta i droga do pracy i powrot przez las razem 33 km wpadlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek6622 Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Przekroczone 500KM na nowym bike'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Czyszczenie roweru i innych po BM Wieluń. Niestety wanna okazała się za mała. Dopiero dzisiaj popatrzyłem na licznik, a tam już leci siódma setka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 17 km po górkach w Lesznie na Grzybowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Zupełnie przypadkowo zaadaptowałem opakowanie po przyrządach do higieny paznokci na pokrowiec na łatki, łyżki itp Porządeczek musi być Do torebki siada idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WiktoriaK Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 85,98km - trochę ryzykowna pogoda ale udało się bez deszczu i błota, szkoda tylko że zimno mi było niesamowicie przy zjazdach, mimo dwóch bluz, długich spodni i ciepłych skarpet http://www.endomondo.com/workouts/194725728/7967909 i zbliżam się pomalutku do 1000 w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Dzisiaj 56,62 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Pytanko do modów. W jakim celu, po raz 15 zakładany jest taki temat ? Po to, że jak za dużo postów będzie w jednym temacie, to serwery siądą. 17 km po górkach w Lesznie na Grzybowie Pozdro z okolic Gostynia Dzisiaj tylko coś koło 15 km. Jutro montaż torby podsiodłowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 ponad 80km, ale głównie szosa niestety, do tego deszczyku nie zabrakło, ale jak zawsze pozytywnie i miło ponad 830km w maju, do tysiąca raczej nie dobiję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 dzisiaj 57 kilometrow nabilem i decyzja o kupnie pierwszej w zyciu szosy zobaczymy co z tego wyniknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlaczka Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Kupiony nowy lancuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Wczoraj po weekendzie w Tatrach, siedziałem na rowerze przed snem jakieś 5 min i potraktowałem Brunoxem amortyzator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WiktoriaK Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 wciąż myślę o swoim rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Podsiodłówka założona, siedzenie wyregulowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Pytanko do modów. W jakim celu, po raz 15 zakładany jest taki temat ? Myślę, że jakoś to im na reklamodawców wpływa bo klikalność większa Jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o pieniądze Ale do rzeczy: Wczoraj przejechałem 69,4 km A potem pojechałem na karchera... Dzisiaj będę smarował łańcuch itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Z ostatnich 2 dni . Serwis Sr Raidon LOD 2011 i 21km w ramach testu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.