Marcint96 Napisano 24 Maja 2013 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Witam ! Noszę się z zamiarem kupna klocków do moich HAYES MX 5, szukam po necie, po forach i nie mogę znaleźć takich klocków, znajduje inne podobne, i moje pytanie, czy będą one pasowały do tych hamulców http://www.dobryskleprowerowy.pl/2377,Klocki-spiekane-Hayes-MX-2-Accent- Znajduje tylko coś takiego, w większości sklepów, (są jeszcze połmetalowe ale one mnie nie interesują) Jest napisane że są kompatybilne z Hayes MX-2 / MX-3 / Sole / Accent Freezer a nie ma nigdzie MX 5 A wg. mnie wyglądają tak samo jak moje aktualne klocki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcint96 Napisano 25 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 UP@ Proszę o pomoc. Z góry przepraszam za post pod postem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Tak będą pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi