BART_osz Napisano 9 Maja 2006 Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Do niedawna obie detki mialem z wentlami samochodowymi ale wymienilem tyl i teraz mam preste - mam pompke uniwersalna - pompuje preste i samochodowke ale z ta presta mam ciagle problemy - przy zakladaniu i zdejmowaniu pompki schodzi mi od groma powietrza. Pewnie w pewnym stopniu to wina pompki ( w mysl zalozenia ze jak cos jest do wszystkiego to faktycznie jest do niczego ) ale ten zawor mi calkiem nie podszedl :angry: - za delikatny . Nie polecam... Co do firmy - polecam detki IRC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 9 Maja 2006 Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 przy zakladaniu i zdejmowaniu pompki schodzi mi od groma powietrza. Pewnie w pewnym stopniu to wina pompki ( w mysl zalozenia ze jak cos jest do wszystkiego to faktycznie jest do niczego ) Mnie wkurza przekladanie tych gumek w pompce, ale powietrze nie schodzi przy zakladaniu i zdejmowaniu W starym SKS-ie, ktory mial troche luzu na tloku, schodzilo delikatnie, ale w nowym ani grama ale ten zawor mi calkiem nie podszedl :angry: - za delikatny . Nie polecam... Mi tez nie, dokladnie z tych samych powodow :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.