Dworniok Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 Witam! Tak jak w temacie szukam taniego plecaka rowerowego. Najlepiej jakby w zestawie był razem z bukłakiem. Może ktoś ma na sprzedaż jakiś tani. Albo gdzieś można kupić, taki 5l pojemność.
DEVILEK Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 Ile to jest tani ? W Koodza ( Katowice - Dąbrówka Mała ), jest B'Twin o pojemności 5L + bukłak 2L. Odpowiednik jakiegoś tam modelu Rockrider. Koszt, to 69, albo 75 zł, nie pamiętam ile płaciłem. Mam go już drugi sezon i poza pojemnością ( ale od tego mam drugi plecak ), nie mogę mu nic zarzucić Dokładnie taki .
OdiLV4 Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 Kally's ma takie zgrabne, fajnie wyglądają i są wygodne... Miałem kiedyś Sprinta, fajny jak na początek i nie tylko.Pozdrawiam
fata Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 Nie wiem czy jeszczesą bo była wyprzedaż koniec serii jest jeszcze koodza na aks Chorzów tam też były
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.