Spokogostek Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Witam, ostatnio wpadłem na dość niecodzienny pomysł (co najmniej tak mi się wydaję) i włożyłem do mojego roweru dirtowo-streetowego ww. Fox'a F100 RLT 2006 Prezentuje się ładnie chodzi jeszcze lepiej ale pytanie jak długo bo korona nie wygląda na zbyt wytrzymałą. Skoku mam 100mm, ważę 70kg. Jakieś wróżby ile to pojeździ ? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 A bo to jeden człowiek tak zrobił ? Ludzie którzy oczekują od amortyzatora do dirtu trochę więcej niż uginanie się przy lądowaniu często wkładają Fox`y. I trzeba naprawdę nieźle katować żeby to połamać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spokogostek Napisano 24 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Trochę mnie uspokoiłeś Ludzie wkładają foxy ale ten rocznik i ten mogel jest dość mocno wylajtowany, korona jest cieniutka tylko o nią sie boje ;D w końcu to jest amortyzator do xc, maratonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spokogostek Napisano 24 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Wypowie się ktoś jeszcze na ten temat ? Nie chciał bym zniszczyć amorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spokogostek Napisano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 @odświeżam. naprawdę nikt więcej nie udzieli mi swojej opinii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.