Skocz do zawartości

[rower] Scott scale 970

mxostry

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czy ktos go ma ? co myslicie o stosunku jakosci do ceny ? interesuje mnie zakup Scotta do 3,5 tysiecy pln.

jazda rekreacyjna z dawka sportu, szybkiej jazdy po szuutrach , lekkich gorkach ale i po asfalcie. mam 184 cm wzrostu i 95 kg  wagi , zalezy mi na 29 calach no i przynajmniej 8 przerzutkach z tylu ( ten ma ich 10 ) 

Ci z tego sklepu http://sklep.kastor-bike.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=757&category_id=161&option=com_virtuemart&Itemid=156&vmcchk=1&Itemid=156    

proponuja mi go za 2900 brutto  z pedalami spd shimano o wartosci ok 250 pln jako dodatek i zjazd z ceny  ( podawal mi model ale zapomnialem)  prosze o sugestie, opinie o rowerze a szczegolnie osprzecie

Napisano

dziekuje za fatyge przyjacielu ale chce nowke i musi to byc scott , nie chce gianta , krossa ,cube itp itd. jezdze w MX od dzieciaka i ta firma mnie nie zawiodla , poza tym chce miec scotta i nic innego

Napisano

stary jak za tę cenę i jeszcze z SPD to Ty się nawet nie zastanawiaj- nie znajdziesz nic lepszego a rama jak dla mnie idealna! osprzęt też jak na początek całkiem dobry. Polecam- mam go od miesiąca i ciągle mnie zadziwia :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...