Skocz do zawartości

[oświetlenie] RX5

Romeq07

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie, chcę kupić lampkę rowerową.

Potrzebuję lampki, która da mi bezpieczeństwo na paru dniach wycieczki, lub całodobowej wycieczce szosą(jakieś 20h jazdy, czyli cała nocka wchodzi w grę ;)).

Znalazłem i czytałem o takiej: http://roxim.pl/rx5/, zapewne wszystkim wam znana. ;)

Moje pytanie jest takie:

-za taką cenę jest to bardzo porządny i pożądany zakup?

-czas pracy jest faktycznie taki, jak podany przez producenta?

-jej rozmiar nie wpływa na możliwość wysunięcia się z mocowania? Już raz mi lampka spieprzyła...

-lepiej kupić RS3?

No dobra, trochę więcej pytań ;P

Osobiście wolałbym jednak RX5, ponieważ 3h pracy, przy 23LUX to za mało.

Chciałbym wiedzieć, czy w niższej cenie jest coś podobnego, ale zgaduję, że nie :)

Jeszcze jedno pytanie lajka... czy idzie do niej wsadzić akumulatorki, np. 18650 i czy to opłacalne? Kwestie energetyczne to dla mnie czarna magia.

Napisano

Faktycznie, po przeczytaniu recenzji i paru postów na forum, skłaniam się bardziej ku Noise 300. I wygląd ładniejszy, nie ukrywam :)

Mam pytanie, jednak, do aku.

Jedni piszą, że łatwo wymienić, inni, że bardzo ciężko, zależy to od modelu?

• 2 tygodnie później...
Napisano

Dzisiaj przyszedł do mnie komplet:

Mactronic Pro Noise 300

Mactronic WallE.

Zdecydowałem się na ten zakup po przeczytaniu recenzji oraz z powodu, że nie miałem tylniej lampki.

Powiem tylko tyle, POLECAM :)

Moc niesamowita, nawet na najsłabszej jasności(Pro Noise). WallE za to jest dosłownie "plazmem rowerowym", jak przeczytałem gdzieś na forach :)

Trzeba będzie w dół przegiąć, co by nie oślepiało kierowców.

Za 230zł za komplet, bardzo polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...