wign Napisano 6 Maja 2006 Napisano 6 Maja 2006 Dokladnie taki: http://www.velo.com.pl/met/met_mtb/metmtb_004.htm W cenie ponizej 300pln oczywiscie Dzieki za info.
Blue Napisano 6 Maja 2006 Napisano 6 Maja 2006 W polowie sklepow internetowych jak poprosisz o rabat to sie powinienes zmiescic w 300zł z przesyłką . Taka prawda. PS. Fajny ten kask :].
wign Napisano 6 Maja 2006 Autor Napisano 6 Maja 2006 jest swietny, przymierzalem. Teraz mam MET'a Zolfo, niezly ale nie az tak 309pln mam u siebie w sklepie; bardziej mi lezy cena ok 270pln
Blue Napisano 6 Maja 2006 Napisano 6 Maja 2006 Sprobuj sie potargowac ;p w necie jest taka konkurencja ze to nie problem wrzucasz kilka sklepow na gg i targujesz sie jak nie z 1 to z 2-gim i tak az dostaniesz najkorzystniejsza oferte . Ew piszesz m@ile. Jak ci tylko nie zalezy na czasie to zawsze mozna sie tak pobawic :].
snack Napisano 26 Czerwca 2006 Napisano 26 Czerwca 2006 jest jeszcze problem rozmiaru, też poluję na veleno ale nie mam możliwości go założyć na głowę i sprawdzić M czy L dlatego mam stracha kupować w sieci, a nuż nie przypasuje... czy jest mozliwośc żeby sobie zmierzyć łepek w domu? albo ewentualnie można przymierzyć jakis tańszy model METa w sklepie (veleno nie mają nigdzie w Łodzi!!) i będzie się pewnym że veleno też przypasuje? HILFE!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.