Michal98 Napisano 22 Maja 2013 Napisano 22 Maja 2013 Witam!!! Mam pytanie dotyczącze biletów na Puchar Swiata MTB XC 2013 w Czechach. Czy można je kupić na miejscu, czy trzeba zamawiać przez internet ( http://www.mtbworldcup.cz/category/tickets?lang=EN ) ? Chodzi m dokładnie o niedzielny wyscig ELITY Z góry dzięki
kamfan Napisano 22 Maja 2013 Napisano 22 Maja 2013 Dwa lata temu kupowałem bilety na miejscu na trybuny. Ale wydaje mi się, że na trasie można było stać bez biletów. Jedziesz z Tarnowskich Gór? Niestety nie mam auta w weekend, jakbyś miał miejsce BARDZO chętnie bym się pisał i dołożył na paliwo. Jak coś to PW
Michal98 Napisano 22 Maja 2013 Autor Napisano 22 Maja 2013 Ok dzięki za info, ale niestety z miejscem w aucie bedzie problem bo na 99% wszystkie 5 miejsc zajęte
kamfan Napisano 22 Maja 2013 Napisano 22 Maja 2013 OK, ale za to z biletami problemów nie będzie, bo sprawdziłem na ich profilu na FB i piszą, że sprzedają Jakby się jakieś miejsce zwolniło to jak coś daj znać. Ewentualnie jakby ktoś inny z forum jechał przez Kraków/Jaworzno/Katowice to też chętnie bym się zabrał.
adhed Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 Kurcze patrzę że ten puchar w Novym Meście, już mi się zrobiło gorąco, a to jednak Nove Mesto na Morave, czyli o wiele dalej niż te pod Smrkiem. Fajna impreza, ale dla mnie za daleko.
Michal98 Napisano 23 Maja 2013 Autor Napisano 23 Maja 2013 A czy wiecie, czy są tam organizowane zawody dla dzieci ok 9-10 lat bo cos tam na stronie pisało . No i jeszcze jedno, czy po wyscigu elity można pojezdzic po trasie ??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.