bardakon Napisano 6 Maja 2006 Napisano 6 Maja 2006 Chciałbym kupić siodełko do ostrzejszego XC, do tras do 50km. Najlepiej zeby ważyło nie więcej jak 300g. Czy dużo pomaga dziura w siodełku? Znalazłem coś takiego: http://www.allegro.pl/item102405553_nowe_v..._promocja_.html 110zł firma Velo. Przeczytałem na tym forum, że velo robi straszne deski, więc nie wiem jak to będzie z wygodą- nie może być strasznie twarde
Żbik Napisano 6 Maja 2006 Napisano 6 Maja 2006 Kolejny post o wyborze siodła... Siodełko jest indywidualnym wyborem każdego bikera, nikt nie poradzi Ci jakie siodło będzie dobre dla Ciebie. 10 osób powie, że siodło A jest super, a Tobie nie będzie pasowało. Musisz sam dobrać siodło metodą "testu". Jedziesz do sklepu z rolką taśmy izolacyjnej. Kupujesz jakieś siodło ale zastrzegasz sobie, że chcesz je sprawdzić, obwijasz pręty taśmą i montujesz. Paręset metrów pozwoli poznać trochę czy siodło pasuje, jeśli nie demontujesz, odwijasz taśmę i zabierasz kasę. Ja tak jeździłem kiedyś na 9 siodłach podczas jednego zakupu aż wybrałem odpowiednie.
templariusz Napisano 6 Maja 2006 Napisano 6 Maja 2006 Dobry pomysl Zbik. Tylko ciekawe czy sprzedawca pojdzie na takie cos, ale sproboje...
ukaniex Napisano 6 Maja 2006 Napisano 6 Maja 2006 @templariusz nikt Ci łaski nie robi jak koleś ze sklepu się nie zgodzi to masz xxxx innych gdzie sprzedawcom zależy na kliencie i pomogą .
templariusz Napisano 6 Maja 2006 Napisano 6 Maja 2006 problem w tym ze w mojej miejscowosci jest 4 sklepy rowerowe. w pierwszym nic nie ma, drogo jak cholera, gosc sie malo zna albo udaje ze sie zna, w drugim kompletnie nic nie ma, same rowery, albo osprzet SIS . pozostaja dwa sklepy: obydwa dosc dobrze mnie znaja, bralem nawet na kreche w jednym, wiec mysle ze bedzie ok Sorry za OT
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.