Lezza Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 No fakt, nie powalają te zdjęcia. Dziwne, bo dzisiaj lustrzanką w trybie sportowym i trybie seryjnym można naklepać fotek i jakieś na pewno będzie dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Też miałem przyjemność wystartowania, 55 w OPEN MINI i 5 w M1. Mieszkam niedaleko Wyrzyska i niekiedy trenuję na Debowej Górze i stwierdzam, iż jest tam znacznie ciekawiej gdy tego błota nie ma. Trasa jest wtedy znacznie szybsza. Ja ważę niestety nieco więcej niż przeciętny kolarz i ja kilka razy musiałem zejść i prowadzić maszynę w tej mazi. To bez sensu, no ale pogody sie nie wybiera. Przewyższenie na trasie na 1000% nie wyniosło 300 czy 400m. Już dwa pierwsze podjazdy (z Osieka i ten z asfaltu na ok. 14km) to ok. 2x120m up. Do tego bruk jakieś 50m i robi sie 300m up. Mi Garmin Edge500 pokazał 582m oraz 40,5km i jestem w stanie się z tym zgodzić. Jeśli kogoś interesują moje wypociny to proszę bardzo: http://connect.garmin.com/activity/321721366 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezza Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Dokładnie, Endomondo po prostu szaleje w lesie i głupieje, bardzo źle pokazuje pokonaną wysokość. Liczniki mają coś takiego jak altymetr, który na podstawie różnicy ciśnień wskazuje czy jedziemy do góry czy na dół. Także na pewno było ponad 500m do góry na trasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianello Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Co do fotomtb.pl to problem jest taki, że nie zawsze jedzie główna ekipa, czasami jadą stażyści, no i niestety tak to potem wychodzi. W sobotę byli gdzie indziej i podejrzewam, że tam była główna ekipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezza Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Wczoraj o 22 zamówiłem fotki, wysłałem potwierdzenie i dalej fotek nie mam na meilu. Trochę długo to trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.