Skocz do zawartości

[GP WLKP] Wyrzysk 02-06-2013

Rekomendowane odpowiedzi

Też miałem przyjemność wystartowania, 55 w OPEN MINI i 5 w M1. Mieszkam niedaleko Wyrzyska i niekiedy trenuję na Debowej Górze i stwierdzam, iż jest tam znacznie ciekawiej gdy tego błota nie ma. Trasa jest wtedy znacznie szybsza. Ja ważę niestety nieco więcej niż przeciętny kolarz i ja kilka razy musiałem zejść i prowadzić maszynę w tej mazi. To bez sensu, no ale pogody sie nie wybiera. 

Przewyższenie na trasie na 1000% nie wyniosło 300 czy 400m. Już dwa pierwsze podjazdy (z Osieka i ten z asfaltu na ok. 14km) to ok. 2x120m up. Do tego bruk jakieś 50m i robi sie 300m up. Mi Garmin Edge500 pokazał 582m oraz 40,5km i jestem w stanie się z tym zgodzić.

Jeśli kogoś interesują moje wypociny to proszę bardzo:

http://connect.garmin.com/activity/321721366

Dokładnie, Endomondo po prostu szaleje w lesie i głupieje, bardzo źle pokazuje pokonaną wysokość. Liczniki mają coś takiego jak altymetr, który na podstawie różnicy ciśnień wskazuje czy jedziemy do góry czy na dół. Także na pewno było ponad 500m do góry na trasie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...