dominik0987 Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Witam, Chciałbym zapytać jaki amorek polecacie chodzi mi o powietrzniaka musi być na Vki, cena do 500zł więcej nie mam kasy :/ da się za te pieniądze wyrwać coś przystępnego? proszę o propozycję ja myślałem o Raidonie, co o nim myślicie? Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMtown Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Już były takie tematy. Raidona sam od siebie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik0987 Napisano 22 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 OK dzięki, poszukam ale jakby coś to dawajcie propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
refiko Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Powiedz na jakie koło, skok i ogólnie przeznaczenie. Wtedy pomożemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 zależy czy chcesz kupić nowy czy używany. nowy dobre recenzje zbiera RST First Air. Ale było kilka egzemplarzy oddawanych do serwisu na gwarancji. No ale skoro jest gwarancja.. A realizują ją sprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 22 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 nowy dobre recenzje zbiera RST First Air. Amortyator do 500zł...a ty koledze proponujesz ponad 60% droższy widelec... Szukałbym używanego Epicona/Axona byle nie tych z czarnymi goleniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Amortyator do 500zł...a ty koledze proponujesz ponad 60% droższy widelec... Szukałbym używanego Epicona/Axona byle nie tych z czarnymi goleniami. RST Air w sklepie cenowo mozna wyhaczyc za 600zł więc 500zł jak najbardziej realnie tym bardziej że na pivoty i 26". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 22 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Jeszcze są spinnery przecież, pierwszy lepszy ... http://allegro.pl/spinner-sw7-lekki-amortyzator-mtb-1670g-i3260810762.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 22 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Ja nikomu nie polecam Spinnera, działa to bardzo źle. Brak płynności pracy, po sezonie jazdy amortyzator przestaje wybierać nierówności oddany do gruntownego serwisu, jest poprawa ale nie tak jak z przed nowości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 22 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Hmm sam nie miałem ale masa ludzi go chwali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Ja bym pomyślał nad używanym Manitou Drake. Ostatnio sam kupiłem za 550 zł po V-ki w dobrym stanie. Jestem zaskoczony jego dobrą pracą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
refiko Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 A założyciel tematu nadal nie powiedział pod jakie koło potrzebuje widelca, do czego ma mu służyć itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Jak wspomniał że myśli o Raidonie, to można się domyśleć zastosowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik0987 Napisano 22 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 już odpowiadam wcześniej mnie nie było, zastosowanie XC skok to tak do 120mm myślę że wystarczy może być używany koło oczywiście 26" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koristo Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 epicon lub jakieś üżywki z alledrogo. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik0987 Napisano 22 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Epicona na allegro nie ma a co do innych sklepów on-line pisałem do kilku i każdy nie miał i nie sprowadzał takich pod V-ki, a może ma ktoś na sprzedaż jakąś używkę (jak coś piszcie na priv), podawajcie kolejne propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Do Centrum rowerowego pisałeś? Jakiś czas temu widziałem u nich epicona pod V i to nie tego z czarnymi goleniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik0987 Napisano 22 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Nie ale już piszę skoro mówisz że widziałeś tam, macie jeszcze jakieś propozycję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik0987 Napisano 23 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 RST Air w sklepie cenowo mozna wyhaczyc za 600zł więc 500zł jak najbardziej realnie tym bardziej że na pivoty i 26". ja znalazłem tylko takie za ok. 800-1000zł gdzie widziałeś w cenie 500-600 zł? daj znać może okazać się przydatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkowiec1929 Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Sam kupowałem RST First Air z 2012 roku nówkę za 599zł (pod v-ki). Jego pracę oceniam lepiej niż Epicona, którego już nawet nie produkują w wersji z pivotami. Poszperaj po sklepach internetowych, może też Ci się uda znaleźć jakąś korzystną ofertę cenową ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik0987 Napisano 23 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Sam kupowałem RST First Air z 2012 roku nówkę za 599zł (pod v-ki). Jego pracę oceniam lepiej niż Epicona, którego już nawet nie produkują w wersji z pivotami. Poszperaj po sklepach internetowych, może też Ci się uda znaleźć jakąś korzystną ofertę cenową ; ) A czy mógłbym otrzymać link do sklepu w którym ty go kupiłeś? może być na Priv mam jeszcze jedno pytanie dla znawców tematu co sądzicie o tym amorze, TORA jak wygląda technicznie? Czy faktycznie może mieć tyle przejechane? nie znam się za bardzo na tym więc liczę na was tutaj link: http://allegro.pl/amortyzator-tora-rock-shox-i3270439961.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik0987 Napisano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 odświeżam wątek, nadal jestem na kupnie amorka i co gorsze nie za bardzo wiem co kupić, pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalisiek Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 szukaj np. Tory albo zdemontowanego recona( zadziej z piwotami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 albo epicona i adapterów na pivoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik0987 Napisano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 2i regulaminu Epicon na V-ki to jak dinozaury gatunek zaginiony, pytałem w kilku sklepach on-line i realu nigdzie nic nie ma, jeżeli chodzi o Tore to z tego co się orientuję trzeba dać z 700zł a używaną na V-kach też jest ciężko wyrwać ale będę szukał i czekał jeżeli macie, znacie jakiś sklep z nie wygórowanymi cenami amorków to dajcie też znać, najlepiej gdyby było coś na wyprzedaży lub czymś takim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.