Skocz do zawartości

[amor zakup] powietrzniak na V-ki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym zapytać jaki amorek polecacie chodzi mi o powietrzniaka musi być na Vki, cena do 500zł więcej nie mam kasy :/ da się za te pieniądze wyrwać coś przystępnego? proszę o propozycję ja myślałem o Raidonie, co o nim myślicie? 

Dzięki za pomoc ;)

Amortyator do 500zł...a ty koledze proponujesz ponad 60% droższy widelec...

Szukałbym używanego Epicona/Axona byle nie tych z czarnymi goleniami.

RST Air w sklepie cenowo mozna wyhaczyc za 600zł więc 500zł jak najbardziej realnie tym bardziej że na pivoty i 26".

• Mod Team

Ja nikomu nie polecam Spinnera, działa to bardzo źle. Brak płynności pracy, po sezonie jazdy amortyzator przestaje wybierać nierówności oddany do gruntownego serwisu, jest poprawa ale nie tak jak z przed nowości.

RST Air w sklepie cenowo mozna wyhaczyc za 600zł więc 500zł jak najbardziej realnie tym bardziej że na pivoty i 26".

ja znalazłem tylko takie za ok. 800-1000zł gdzie widziałeś w cenie 500-600 zł? daj znać może okazać się przydatne :)

Sam kupowałem RST First Air z 2012 roku nówkę za 599zł (pod v-ki). 

Jego pracę oceniam lepiej niż Epicona, którego już nawet nie produkują w wersji z pivotami.

Poszperaj po sklepach internetowych, może też Ci się uda znaleźć jakąś korzystną ofertę cenową ; )

A czy mógłbym otrzymać link do sklepu w którym ty go kupiłeś? może być na Priv :) mam jeszcze jedno pytanie dla znawców tematu co sądzicie o tym amorze, TORA jak wygląda technicznie? Czy faktycznie może mieć tyle przejechane? nie znam się za bardzo na tym więc liczę na was tutaj link:  http://allegro.pl/amortyzator-tora-rock-shox-i3270439961.html

2i regulaminu

Epicon na V-ki to jak dinozaury :D gatunek zaginiony, pytałem w kilku sklepach on-line i realu nigdzie nic nie ma, jeżeli chodzi o Tore to z tego co się orientuję trzeba dać z 700zł a używaną na V-kach też jest ciężko wyrwać ale będę szukał i czekał :) jeżeli macie, znacie jakiś sklep z nie wygórowanymi cenami amorków to dajcie też znać, najlepiej gdyby było coś na wyprzedaży lub czymś takim :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...