kontooo2 Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Zastanawiam sie nad nowym amortyzatorem do mojego scotta. Zeby nie zaburzyć geometrii w grę wchodzi tylko 100 mm oraz kolor czarny. Fajnie by bylo zeby byl jak najmniej awaryjny. Moja waga 80 kg. Reba odpada bo nie chce sie bawic z regulacja. Upatrzylem sobie r7 oraz jakis z dt swiss, moze ktos zaproponuje mi co innego ? W grę wchodzi tylko nowy. Tapatalk iPad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Bylo milionpiencettysiencyrazy. Magura Durin, Fox etc. Uzyj wyszukiwarki. Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 21 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Ile razy można wałkować to samo. Zapraszam do wyszukiwarki ( dziś promocja) . Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.