mycek Napisano 6 Maja 2006 Napisano 6 Maja 2006 witam, moglibyscie mi wyjasnic jak zmierzyc rure sterowa zeby sie dowiedziec jaki widelec kupic?
rurokura Napisano 13 Maja 2006 Napisano 13 Maja 2006 witam, moglibyscie mi wyjasnic jak zmierzyc rure sterowa zeby sie dowiedziec jaki widelec kupic? no ,bierzesz stary widelec wyciagasz z ramy , przykładasz linijke do tej pojedynczej rury co wystaje z 2 rur , i patrzysz ile jest na linijce ;P
3fF Napisano 23 Maja 2006 Napisano 23 Maja 2006 witam, moglibyscie mi wyjasnic jak zmierzyc rure sterowa zeby sie dowiedziec jaki widelec kupic? co ku***?!?!? kupujesz widelec i tniesz go tyle co potrzeba!!! czy chodzi Ci może o średnicę?! lol
bialykom Napisano 24 Maja 2006 Napisano 24 Maja 2006 co ku***?!?!? kupujesz widelec i tniesz go tyle co potrzeba!!! czy chodzi Ci może o średnicę?! lol a nie pomyslales, ze kupuje uzywany amortyzator z przycieta juz rura? ps troche kultury by sie przydalo
RZUŁF Napisano 24 Maja 2006 Napisano 24 Maja 2006 Jeśli masz tylko ramę to: wysokość główki ramy + wysokość planowanych sterów nad i pod główką (dół i góra) + wysokość mocowania mostka + z 5 mm na podkładkę (ew zapas) to będzie minimalna dłaugoś rury sterowej nowego widelca (jeśli wymieniasz widelec to zmierz długość starego)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.