Skocz do zawartości

[ Wycieczka ] Gniezno w ten weekend z Poznania

Irina3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

W ten weekend chciała bym wybrać się do gniezna w celach rekreacyjnych i zwiedzających, powrót tego samego dnia

Jeśli ktoś ma czas i z miłą chęcią pojedzie to zapraszam, wyruszamy z Poznania a co do miejsca zbiórki to do ustalenia ;]

Najprościej oczywiście szosą, ale pewnie nie w tym rzecz.

Rekreacyjnie, to najkorzystniej czarnym szlakiem o nazwie Piastowski Trakt Rowerowy. W jedną stronę wyjdzie mniej więcej 55km-60km w zależności od miejsca startu. To jednak tylko moje wtrącenie, bo być może autorka tematu ma inną trasę na uwadze. 

Nie nie pojechałam z dwóch powodów, pogoda i dzień wcześniej złapałam gume więc nawet jak bym chciała nie miałam jak... może innym razem ale nadal aktualny jest wypad więc jak ktoś chętny to nie ma problemu ;]

Ja miałem nadzieję, że uda mi się zostać w Poznaniu do niedzieli, więc w sobotę mógłbym jechać, ale niestety... Tak czy siak pogoda też nie była za fajna. Może uda mi się teraz zostać na weekend, więc jakby było aktualne, to czemu nie:).

Jestem teraz w Poznaniu. Jutro z kumplem jedziemy do Boszkowa za Leszno, piątek na spokojnie i w sobotę możemy jechać do Gniezna. Tylko muszę noclegu poszukać no i pogody.

Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...