Daroufo Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Używa\ł ktoś z Was typowo rowerowych multiooli z rozkuwaczem do łańcucha? Jak takie rzeczy spisują się w praktyce? Które firmy produkują wartościowe narzędzia Crank Brothers, Topeak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 http://allegro.pl/multiklucz-rowerowy-kellys-chainey-do-roweru-hit-i3256394432.html ja używam takiego Kellys Chainey, używam go już dwa lata, z pięć rowerów nim poskładałem, skuwacz może być, bez tragedii , troche się luzuje i trzeba dokręcać śrubki po bokach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sergi2012 Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Niestety im więcej bajerów w takim kluczu tym gorzej nim się operuje. Jeśli potrzebujesz takie ustrojstwo na maratony/dłuższe wypady czy wycieczki to może być ze skuwaczem a jeśli nie to lepiej kupić osobno multitool z imbusami i śrubokrętami i osobno skuwacz. To jest tylko moja opinia. Mam jakiś multi authora za 30 zł i daję radę, dłubię nim ciągle przy swoim rowerze i nawet ostatnio miałem okazję złożyć rower znajomemu Śrubki fakt, potrafią poluzować się ale to nie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Do domowego serwisu osobne narzedzia spisuja sie duzo lepiej. Jako awaryjne narzedzie multi moze byc. Do tej listy mozna dodac Lezyne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 potwierdzam używam 2 lata i nie widać śladu. tanich nie polecam bo mają średnie pasowanie i łatwo albo klucz albo łeb objechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daroufo Napisano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Lezyne są dosyć drogie. Jak ich jakość wypada z Crank Brothers? @netta1987 jaki model Lezyne używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
refiko Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Crank brothers robi bardzo dobre multitool'e jak i ogólnie części rowerowe. Znam markę, ich produkty i mogę śmiało polecić!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Mam i mogę polecić Crank Brothers Multi 19 Gold. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sredniaq Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Też mam w plecaku Lezyne, ale w domu zwykłe narzędzia. Czasem multitool się przydaje, jak nie chce mi się targać całej skrzynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Używam Lezyne Blox 23 i nie narzekam. Jest duży ale nie ma żadnych problemów z wygodą w użytkowaniu. No, ma jedną wadę, cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Ja mam topeak'a i jestem bardzo zadowolony. Na trasie bardzo się przydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daroufo Napisano 22 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 A jaki model Topeaka? Kusi mnie Topeak Hexus ale widząc tą fotkę nieco mnie zniechęcił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 A jaki model Topeaka? Kusi mnie Topeak Hexus ale widząc tą fotkę nieco mnie zniechęcił Może traktor próbował naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daroufo Napisano 24 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Kto wie! A ogólnie Topeak robi rzeczy w miarę dobrej jakości czy raczej nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 24 Maja 2013 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Topeak to kojarzy mi się raczej z dobrą jakością - błotniki, torby Ja używam multitoola od Kellysa, kupiłem w tamtym roku za jakieś 25zł i sprawdza się świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.