Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich posiadam amortyzator rock shox totem coil 180mm skoku. Chciałbym go prze serwisować , lecz nigdy nie mailem doczynienia  z rock shox-ami (wcześniej marcok ) I oto moje pytanie czy mogli byście pokierować mnie krok po kroku jak zrobić tzn serwis (fajnie by było ze zdj) . Dzięki wielkie .

Napisano
  W dniu 19.05.2013 o 17:18, kamasiema1 napisał:

Witam wszystkich posiadam amortyzator rock shox totem coil 180mm skoku. Chciałbym go prze serwisować , lecz nigdy nie mailem doczynienia  z rock shox-ami (wcześniej marcok ) I oto moje pytanie czy mogli byście pokierować mnie krok po kroku jak zrobić tzn serwis (fajnie by było ze zdj) . Dzięki wielkie .

Masz w nim sprężyne i olej czy powietrze ?

• Mod Team
Napisano

Coil czyli sprężyna (od ang. coś zwiniętego, także cewka) stalowa ludziska kochane ... Link w każdym bądź razie działa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.