kamasiema1 Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Witam wszystkich posiadam amortyzator rock shox totem coil 180mm skoku. Chciałbym go prze serwisować , lecz nigdy nie mailem doczynienia z rock shox-ami (wcześniej marcok ) I oto moje pytanie czy mogli byście pokierować mnie krok po kroku jak zrobić tzn serwis (fajnie by było ze zdj) . Dzięki wielkie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MASOONEK Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Witam wszystkich posiadam amortyzator rock shox totem coil 180mm skoku. Chciałbym go prze serwisować , lecz nigdy nie mailem doczynienia z rock shox-ami (wcześniej marcok ) I oto moje pytanie czy mogli byście pokierować mnie krok po kroku jak zrobić tzn serwis (fajnie by było ze zdj) . Dzięki wielkie . Masz w nim sprężyne i olej czy powietrze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 RS totem Coil ... przecież wyraźnie pisze. http://www.pinkbike.com/u/dg85/blog/totemcoils-service.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 @@Puklus, Error 404 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 A u mnie link działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamasiema1 Napisano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 coil -czyli olej i sprężyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 21 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Coil czyli sprężyna (od ang. coś zwiniętego, także cewka) stalowa ludziska kochane ... Link w każdym bądź razie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamasiema1 Napisano 21 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Link chwycił dzięki wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi