kamasiema1 Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Witam wszystkich posiadam amortyzator rock shox totem coil 180mm skoku. Chciałbym go prze serwisować , lecz nigdy nie mailem doczynienia z rock shox-ami (wcześniej marcok ) I oto moje pytanie czy mogli byście pokierować mnie krok po kroku jak zrobić tzn serwis (fajnie by było ze zdj) . Dzięki wielkie .
MASOONEK Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Witam wszystkich posiadam amortyzator rock shox totem coil 180mm skoku. Chciałbym go prze serwisować , lecz nigdy nie mailem doczynienia z rock shox-ami (wcześniej marcok ) I oto moje pytanie czy mogli byście pokierować mnie krok po kroku jak zrobić tzn serwis (fajnie by było ze zdj) . Dzięki wielkie . Masz w nim sprężyne i olej czy powietrze ?
Mod Team Puklus Napisano 19 Maja 2013 Mod Team Napisano 19 Maja 2013 RS totem Coil ... przecież wyraźnie pisze. http://www.pinkbike.com/u/dg85/blog/totemcoils-service.html
Mod Team Puklus Napisano 21 Maja 2013 Mod Team Napisano 21 Maja 2013 Coil czyli sprężyna (od ang. coś zwiniętego, także cewka) stalowa ludziska kochane ... Link w każdym bądź razie działa.
Rekomendowane odpowiedzi