Haczyk Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Witam, Mam taki rower jak w temacie, a ponizej zdjecie. Jezdzi sie fajnie jednak caly czas mam zblokowany amor wiec jest mi on niepotrzebny. Wpadlem na pomysl zalozenia sztywnego widelca i baranka a co za tym idzie klamkomanetek szosowych. Jesli bedzie taka koniecznosc to hamulce tez zmienie. Tylko mam pytanie czy takie cos ma sens pod wzgledem mechanicznym i czy bedzie wygodne? Czy to zadziala? Patrzac na zdjecia typowych szosowek na oko katy ma podobne. Dziekuje za odpowiedz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz30 Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 koszt przerobienia roweru bedzie w okolicach 1000. tylko po co? jak jezdzisz z kolegami szosa, to zmiana kiery nic nie da. jak jezdzisz sam, zaloz lemondke. pojedziesz szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.