SebastianM Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Witam ! Co sądzicie o tym rowerze . Ktoś miał z nim jakieś doświadczenia ? Dopiero zaczynam moją przygodę z rowerami . Potrzebuję rower tylko na ten sezon . W następnym kupię coś lepszego . Mam okazję kupić ten rower używany za 270zł. Nie zniszczony .
LOTISS Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 jest to rower sprzedawany w sieci DECATHLON .... wydaje mi się, że ten model jest w aktualnej sprzedaży ... (porównaj aktualną cenę)
SebastianM Napisano 19 Maja 2013 Autor Napisano 19 Maja 2013 jest to rower sprzedawany w sieci DECATHLON .... wydaje mi się, że ten model jest w aktualnej sprzedaży ... (porównaj aktualną cenę) Model jest w aktualnej sprzedaży z tym że nowszy design (z 2013r). No nic , i tak kupiłem już ten rower i zobaczę co będzie warty . : )
LOTISS Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Model jest w aktualnej sprzedaży z tym że nowszy design (z 2013r). No nic , i tak kupiłem już ten rower i zobaczę co będzie warty . : ) za cenę, którą wymieniłeś, też bym kupił !!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.