Brusu Napisano 5 Maja 2006 Napisano 5 Maja 2006 Witam, Rowerek kross level A4. MAM GO 2 DNI i ciagle uszczelki ktore sa z 2 stron pisaty przedniej i tylnej tez srasznie mi piszcza podczas jazdy, ocieraja sie gdy kolo sie kreci o piaste ktora jest chyba ze stali. Piszczenie ustaje gdy odciagne je troszke ale na moment, walcze juz z tym 2 dzien. Co mam zrobic wkropic tam wd40 czy jak prosze o pomoc pozdrawiam
Alvaren Napisano 6 Maja 2006 Napisano 6 Maja 2006 hehhee a jakie to są piasty???? bo nie pisze na stronie producenta....
Brusu Napisano 6 Maja 2006 Autor Napisano 6 Maja 2006 Piasty: Assess AE 718, 36 dane ze sronki rowery.onet.pl :025: Normalnie lipa Zwalniam sobie do 5 k/h i piiiiiiiii i przy szybszych predkosci odzywa sie tylni
Dinsdale Napisano 6 Maja 2006 Napisano 6 Maja 2006 Możesz też wpakować pod uszczelkę trochę gęstego smaru do łożysk, powinno uciszyć, a ponadto będzie to dodatkowym uszczelnieniem. Ja tak robię podczas zimy.
Brusu Napisano 6 Maja 2006 Autor Napisano 6 Maja 2006 jedyny smar jaki mialem to wd 40 trszq go uzylem miedzy uszcelke a piaste i narzie ucichło
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.