robertrobert1 Napisano 18 Maja 2013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Witam, Szukam porady w sprawie wyboru ramy aby móc złożyć sobie rower poziomy. Wprawdzie w swoim garażu mam kilkanaście rowerów włsnoręcznie złożonych , od szosówki po fulla, i w tymacie nie ma dla mnie tajemnic to w poziomkach jestem zielony. Chciałby złożyć poziomke turystyczną, pod sakwy i pod teren mieszany. Nachodzą mnie wątpliwości odnośnie wysokości siodełka względem środka suportu oraz o amotyzacji tyłu czy też siodełka. Kto się czuje mocny w tej dziedzinie ewentualnie czy toś może polecić jakieś specjalistyczne fora ... Byłbym wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Transer Napisano 18 Maja 2013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 http://forum.poziome.pl/ kiedyś znalazłem, forum wydaje się być git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.