pietras39 Napisano 18 Maja 2013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Witam Dwa lata temu w sklepie Go Sport kupiłem składany rower pocket bike który z tyłu posiada hamulce bębnowe! Dzisiaj odwiedziłem serwis i usłyszałem że nie mają takich hamulców ani oklein do nich.Może ktoś z Was ma wiedzę gdzie mogę zakupic takowe hamulce?W załączeniu przesyłam zdjęcia tych hamulców Pozdrawiam gorąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 18 Maja 2013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Decathlon ma w swojej ofercie rowery z takimi hamulcami, zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. Popytaj chłopaków na serwisie, na 90 procent mają, a na bank mogą zamówić. Wiem z doświadczenia. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietras39 Napisano 19 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Bardzo dziękuję!bardzo mi pomogłeś Pozdrawiam Decathlon ma w swojej ofercie rowery z takimi hamulcami, zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. Popytaj chłopaków na serwisie, na 90 procent mają, a na bank mogą zamówić. Wiem z doświadczenia. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.