premek Napisano 5 Maja 2006 Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Zacznijmy od tego cos mi sie zepsulo i zrobilo sie ostre kolo... ;/ rozkrecilem wolnobieg i zobaczylem ze mam tylko jedna zebatke a druga jest (chyba)starta ... jeszcze w dodatku ta linka trzymajaca zebatke pekla ... warto kupic nowy wolnobieg czy co ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 5 Maja 2006 Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witamy. Zapoznaj się z ZASADAMI PISANIA NOWYCH TEMATóW - nazwa tematu była źle sformułowana. Pozdrówko porządkowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premek Napisano 5 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 sorki ... widzę że tutaj tak muszę pisać .... ale proszę ratujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premek Napisano 6 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 ktos wie co mam zrobic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 6 Maja 2006 Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 jeszcze w dodatku ta linka trzymajaca zebatke pekla ... Jaka linka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premek Napisano 6 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 no to co przytrzymuje (chyba pieska) ... to co bebenek zatrzymuje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 6 Maja 2006 Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 może daj fotkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premek Napisano 6 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Zacznijmy od tego cos mi sie zepsulo i zrobilo sie ostre kolo... ;/ rozkrecilem wolnobieg i zobaczylem ze mam tylko jedna zebatke a druga jest (chyba)starta ... jeszcze w dodatku ta linka trzymajaca zebatke pekla ... warto kupic nowy wolnobieg czy co ?! tam zamiast wyrazu zebatka powinien byc wyraz zapadka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.