premek Napisano 5 Maja 2006 Napisano 5 Maja 2006 Zacznijmy od tego cos mi sie zepsulo i zrobilo sie ostre kolo... ;/ rozkrecilem wolnobieg i zobaczylem ze mam tylko jedna zebatke a druga jest (chyba)starta ... jeszcze w dodatku ta linka trzymajaca zebatke pekla ... warto kupic nowy wolnobieg czy co ?!
Ecia Napisano 5 Maja 2006 Napisano 5 Maja 2006 Witamy. Zapoznaj się z ZASADAMI PISANIA NOWYCH TEMATóW - nazwa tematu była źle sformułowana. Pozdrówko porządkowe .
premek Napisano 5 Maja 2006 Autor Napisano 5 Maja 2006 sorki ... widzę że tutaj tak muszę pisać .... ale proszę ratujcie
Żbik Napisano 6 Maja 2006 Napisano 6 Maja 2006 jeszcze w dodatku ta linka trzymajaca zebatke pekla ... Jaka linka??
premek Napisano 6 Maja 2006 Autor Napisano 6 Maja 2006 no to co przytrzymuje (chyba pieska) ... to co bebenek zatrzymuje ...
premek Napisano 6 Maja 2006 Autor Napisano 6 Maja 2006 Zacznijmy od tego cos mi sie zepsulo i zrobilo sie ostre kolo... ;/ rozkrecilem wolnobieg i zobaczylem ze mam tylko jedna zebatke a druga jest (chyba)starta ... jeszcze w dodatku ta linka trzymajaca zebatke pekla ... warto kupic nowy wolnobieg czy co ?! tam zamiast wyrazu zebatka powinien byc wyraz zapadka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.