Skocz do zawartości

[Wyprawa]Europa zachodnia 2013 ktos chetny ?

MaatM9

Rekomendowane odpowiedzi

Witam .Pora pomyslec o wakacjach oby nie bylo za pożno :P Poszukuje chetne osoby na wyprawe  w wakacje 2013.Wstepnym  zarysem jest Austria ale jestem otwarty na inne propozycje  wiec wszystko jest do dogadania:)

Wyprawa raczej nisko budzetowa

noclegi raczej na dziko choc campingi tez wchodza w gre

Nastawienie raczej na podziwianie krajobrazow ,architektury

Zainteresowanych zapraszam

Poazdrawiam

Pora pomyslec o wakacjach oby nie bylo za pożno :P

Na pewno nie jest za późno, ja w zeszłym roku zdecydowałem się na wyprawę tydzień przed wyjazdem i wyszło super :) Ile kilometrów byś chciał zrobić i na ile dni planujesz tę wyprawę?

Na pewno nie jest za późno, ja w zeszłym roku zdecydowałem się na wyprawę tydzień przed wyjazdem i wyszło super :) Ile kilometrów byś chciał zrobić i na ile dni planujesz tę wyprawę?

Wiesz wstepnie jezeli mysle o austrii to wychodzi  mi ok 1600 km razem a dni to wiesz chyba max 2,5 tyg choc zalezy od dyspozycji  moze nawet mniej :P wszystko do uzgodnienia :)  a ty tez planujeszch jechac do austrii ? Acha  myslalem tez o przeleczy hochtor   jesli sily pozwola :D

jak masz ok 1200 zl to dawaj na Balkany

dzieki :) ale na razie to nie moj kierunek moze za rok :D

• 2 tygodnie później...

Witam, Niezła trasa Ja podobną planuję w okolice Chorwacji z tym że nieco wcześniej (29/30 czerwiec) ;) więc raczej się nie załapię.. ;(
btw: Czym zamierzacie wracać? Czy również rowerami? ;P czy ew. pociąg/samolot? Czy orientujecie się jak cenowo wygląda powrót pociągiem np. z Lublijany lub wspomnianego wcześniej Trieste w stronę Polski (ew. Czech) Byłbym bardzo wdzięczny za odp.  Pozdrawiam!

Witam, Niezła trasa Ja podobną planuję w okolice Chorwacji z tym że nieco wcześniej (29/30 czerwiec) ;) więc raczej się nie załapię.. ;(

btw: Czym zamierzacie wracać? Czy również rowerami? ;P czy ew. pociąg/samolot? Czy orientujecie się jak cenowo wygląda powrót pociągiem np. z Lublijany lub wspomnianego wcześniej Trieste w stronę Polski (ew. Czech) Byłbym bardzo wdzięczny za odp.  Pozdrawiam!

czesc :) co do terminu to jak widzisz kazdy inny planuje ;) ale niestety na pewno po 1 lipca :(

zamierzamy wracać rowerami wiec do pociagu niestety moge malo ci powiedzieć :(ale szukalem kiedyś i znalazlem cos takiego http://www.cro.pl/pociagiem-do-hr-t4853.html moze sie przyda :)

A nie dałoaby rady po 8 lipca? Wtedy mogłabym ew. do Was dołączyć - jeśli oczywiście chcielibyście jeszcze kogoś dokoptować do swojej wyprawy.

Liczyliście też wstępnie koszta wszystkiego?

o termin spytam :) jasne mozesz dołaczyć tylko musi zgrać sie termin ,a koszty ? nieustalalismy bo to chyba każdy w swojej kwestii ;) przy spaniu na dziko i tylko jedzeniu,oraz zwiedzaniu ale to jak kto chce oczywiście  duzo raczej nie wyjdzie :D na szczescie :)

ale szukalem kiedyś i znalazlem cos takiego http://www.cro.pl/po...o-hr-t4853.html moze sie przyda

Dzięki, każde info się przyda ;) Powrót planuję w większości pociągiem na przemian z rowerem gdyż będę raczej szukał jakiś tańszych przewoźników (o ile tacy są w tych stronach) coś w stylu naszych Przewozów Regionalnych itp. Nie wiem jeszcze jak wygląda sprawa z przewozem roweru w pociągu, ale myślę że nie powinno być większego problemu i ceny nie będą kosmiczne.

dawac ba balkany :)

Ozim, przeglądałem twoją stronkę i muszę przyznać że nie złe hardcory z was:):)  też mi się marzy jakaś grubsza wyprawa, ale z wami to po 2 dniu zapaści mógłbym dostać:) hahaha

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...