Kiciok Napisano 17 Maja 2013 Napisano 17 Maja 2013 Pośmiałem się ze straży miejskiej. Gdzie można jeździć rowerem? Wygląda na to, że nie ulicą... Obowiązkowy ubiór i wyposażenie? Kask Lampka czerwona praktycznie zasłonięta przez kufer Jeśli to są jakiegoś rodzaju stróże prawa, to ja chyba idę na policjanta. Dajecie mandaty za brak kasku? Nie, nie, bo to nie jest jakieś przymuszone w regulaminie, żeby wozić kask
Mod Team sznib Napisano 17 Maja 2013 Mod Team Napisano 17 Maja 2013 Kiciok, mina kota na Twoim avatarze jest odpowiednią reakcją na te rewelacje . Panowie ze SM powinni również zapoznać się z tym obrazkiem: Kaski niby mają, ale jak wyregulować paski nikt ich nie uświadomił.
Pyton000 Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 heheh Dobrze gadają. Mamy za mało DDR W Łodzi jest ich zdecydowanie za mało... prawie wcale
Roonin Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Co z tego. Co prawda ja tam staram się unikać takich masowych tras ale czasami trzeba. Niestety rolkarze nie rozumieją że w świetle przepisów sa pieszymi. Efekt jest taki że jedzie taki pasem dla rowerów obowiązkowo ze słuchawkami wbitymi w łeb i buja się jak pi... krezus od kraweżnika do krawężnika, nie sposób go minąć bo cała szerokość ścieżki jego. Nie wiem jak u was ale u mnie to prawdziwa plaga. Zwrócenie uwagi kończy się oczywiście awanturą. Straż oczywiście ma to w d....
Pyton000 Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Rowerzyści na ddr też się nie zachowują za dobrze. Przykład z dziś. Jade sobie ok 30km/h a z przeciwka jakiś baran zechciał sobie wyprzedzać kogoś i na czołówke ze mną. Gdybym nie wychamował to by oberwał.. DDR jest fajna jak się umie nią jeździć. Ale i tak jest ich za mało. Ad. tematu to oni wyglądali jakby przepisy z kartki przeczytali przed nagraniem
ugupu Napisano 21 Maja 2013 Napisano 21 Maja 2013 Jakbyś nie wyhamował to też byś oberwał. No, chyba, że jechałeś autem, bo korek był na ulicy...
Qrius Napisano 22 Maja 2013 Napisano 22 Maja 2013 Sympatyczne dziewcze, jedno i drugie. Tylko ja zauważyłem?
Mod Team Pixon Napisano 22 Maja 2013 Mod Team Napisano 22 Maja 2013 Gdzie można jeździć rowerem? Wygląda na to, że nie ulicą... Obowiązkowy ubiór i wyposażenie? Kask Za duży dekolt miała ta kobieta przez co się strażnik nie mógł skupić i był rozproszony
Peterp079 Napisano 22 Maja 2013 Napisano 22 Maja 2013 Ach Paulinko ... Ależ masz fantastyczne cycki !!!
robertrobert1 Napisano 22 Maja 2013 Napisano 22 Maja 2013 Pośmiałem się ze straży miejskiej. Można i śmiać się i płakać. Ja miałe kiedyś z tyczność z pewnym niedouczonym i nadgorliwym strażnikiem kiedy to miałem incydent z Zaopatrzeniem jeżdżacym po DDR. Okazało się, że nic się nie stało, według SM, bo zaopatrzenie ma prawo dojechać po DDR i chodnuiku do sklepu... jakim prawem... a na koniec okazało się, że nie mogę przejechać na rowerze po przejeżdzie dla rowerzystów bo to niebezpieczne ów nadgorliwiec poinformował mnie, że jeśli przejadę do dostanę mandat lub skieruje sprawę do Sądu. Hu... mu w du.... Pojechałem jezdnią.
mant3z Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 Ach Paulinko ... Ależ masz fantastyczne cycki !!! Gdzie jest I LIKE przycisk?
Peterp079 Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 Zielona strzałka w prawym dolnym rogu okienka w którym napisany jest post
venom2000 Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 okazało się, że nie mogę przejechać na rowerze po przejeździe dla rowerzystów bo to niebezpieczne ów nadgorliwiec poinformował mnie, że jeśli przejadę do dostanę mandat lub skieruje sprawę do Sądu. Hu... mu w du.... Pojechałem jezdnią. A przedstawił ci na jakiej podstawie prawnej nie wolno tego zrobić? Jeżeli nie to znaczy że ad.1 jest debilem ad.2 to co wyżej ad.3 czytaj pkt 1 i 2 ad.4 pojechałeś jezdnią i zrobiłeś słusznie bo "nigdy nie kłóć się z idiotą bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a następnie pokona swoim doświadczeniem"
marekw Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 boskie dziewuchy, sam nie mógłbym się skupić na rozmowie
Deg2 Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 O rowerach dyskutować a nie dziwuchy oceniać Jak to oglądam to się cieszę że w moim mikro miasteczku SM została w tamtym roku rozwiązana.
robertrobert1 Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 A przedstawił ci na jakiej podstawie prawnej nie wolno tego zrobić? Jeżeli nie to znaczy że ad.1 jest debilem ad.2 to co wyżej ad.3 czytaj pkt 1 i 2 ad.4 pojechałeś jezdnią i zrobiłeś słusznie bo "nigdy nie kłóć się z idiotą bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a następnie pokona swoim doświadczeniem" Wiele razy miałem do czynienia z Policją i SM współpracując z nimi i bez obawy wciskam 3 magiczne cyferki ale ów pajac całkowicie mnie zaszokował. Żałowałem, że wówczas nie nagrałem jego rozmowy bo gość wykazał się szczytem niekompetencji, nieznajomością przepisów i stronniczości. To nie był SM tylko jakiś przebieraniec.
Kiciok Napisano 24 Maja 2013 Autor Napisano 24 Maja 2013 Podobnie masz w filmiku, więc co się dziwisz? Widok piersi może rozproszyć, ale nie sprawić, że zapomina się czegoś, co powinno się mieć wykute we łbie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.