Lusza Napisano 5 Maja 2006 Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam! Czy ktoś wie, jak rozpina się taką spinkę jak na zdjęciu? Jak widać, nie ma ona po jednym powiększonym otworze z każdej strony (jak np. Sram), tylko dwa po tej samej stronie (zdjęcie drugie)... Wydaje mi się, że do zdjęcia jej trzeba by mocno wygiąć łańcuch, tak aby ta strona z dwoma poszerzonymi otworami spadła, ale nie chcę bez sensu katować łańcucha (to nie mój ) - może ktoś już takie coś rozpinał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 5 Maja 2006 Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 mialem podobna spinke tylko jakas no-name. uzylem brzeszczota i wymienilem na srama ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambus81 Napisano 5 Maja 2006 Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ja proponuję użyć rozkuwacza. ale możesz jeszcze spróbować zgnieść szczypcami z tej strony, gdzie są podłużne dziury, ciężko będzie, ale może się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.