dezerter Napisano 28 Maja 2007 Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 To może 19.15 przy rowerowym na rynku Powinniśmy się odnaleźć wtedy i możemy pójść do Warki albo pod parasole, dam znać jeszcze Raptorowi bo mu internet padł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laurelin Napisano 28 Maja 2007 Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 ejpok chodziło mi o to że do domu muszę wrócić z pracy bo bezpośrednio w Gliwicach nie mieszkam ja będę ale na pewno się spóźnię tak 20-25 po 19.00 mam nadzieję że ktoś to przeczyta i poczeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 28 Maja 2007 Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 ej właśnie wróciłem z miasta i nie pobaluję z wami ale będę na rynku i się przywitam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 ciekawe czy sie cos odbylo........ a ja sie chyba wybiore w "dolomity" w sobotke........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 w tych gliwicach to sie nic nie dzieje pod wzgledem rowerowym co sadzicie o zorganizowaniu nocnego maratonu w nastepny wekend ? start o 22 , jakas fajna traska glownie lesna, ognisko po drodze ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 ooo jezu jaki swietny pomysl !!!!!!!!! tak ja jestem za ! napisz tylko kiedy i gdzie ! wezme ze soba kiełbaski, grila i co tylko chcesz a teraz naserio, wszyscy chetni- zgłaszac sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Kurczę widzę że zapowiada się ciekawie... Szkoda że sprzedałem rowerek... Jak coś kupie to szose, a Wy tutaj o MTB ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 eeeeeeeeee siwy jaka zdrada!!!! szosowcow nie bierzemy ;PPP (zart) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Na razie nic nie kupiłem, ale na 95% będzie to szosa... Mam jeszcze rower MTB w domku, ale dosyć słabej kalsy więc na jakieś wypady czasem będzie mozna wyskoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Ja się zgłaszam, tylko żeby nie kolo 16 czerwca bo na ślub i wesele ide ( nie swoje;p ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 fantastycznie........ pomysl wart funta.....no to sie zastanowmy nad traska! ja jestem za. sobotnia noc pasuje jak ulal. kto jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edir Napisano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Ja również z chęcią się wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 sobotnia noc mi pasuje trasa albo wymyslcie albo na szybko cos wymyslimy jak sie spotkamy pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 No ja nie mogę tu taka fajna wyprawa, a mi rama pękła. Powodzenia i miłej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 4 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 NO, SZCZERZE, okazalo sie, ze mam wolne 4 dni.......no i w sobotke zaplanuje chyba turbacz.......ale moze i nie. mogloby to wygladac tak: rynek, zygmunta w strone operetki tor 4x kolo operetki sikornikiem wzdluz strumienia, wzgorze i przez pola do ul glowackiego, mickiewicza, sowinskiego (kolo POCH) las stare-gliwice i potem przez strefe do labed. las labedzki i tamtejsza trasa "riker'a" plus skocznie lasz czolgowy, potem graniczna, i do szymanowskiego park kultury i wypoczynku (pkiw) - tam jest fajny "roller-coaster" i saneczkowa gorka. park chrobrego - kolejne saneczkowe wzniesienie i moze jazda korona wspanialego stadionu czekajacego na euro 3012r krakowski i do rynku. jutro wrzuce to na mape. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Ciekawa traska ja jestem za :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 riker ta traska jest fajna ale za krotka , przydalo by sie wyjechac gdzies poza gliwice , jutro zaproponuje swoje propozycje do tej traski ... a tak wogle to namawiajcie znajomych , im wiecej nas tym fajniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 JAK NA NOC, WYDAJE SIE OK.........ALE PROSZE MODYFIKOWAC. CO DO INTENSYWNOSCI, W SAMYM LABEDZKIM MOZNA ZROBIC PARE PETLI, JEST TEZ LAS POLIGONOWY ZA SIKORNIKIEM, ALE NIE ZNAM GO WCALE. MOZNA ZE STARYCH GLIWIC SIE ROZCIAGNAC DO LASU KOZLOWSKIEGO......KLESZCZOW.......ITD..... TYLKO MAM WATPLIWOSCI CZY 60 KM W NOCY TO DOBRY POMYSL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Witam, porozumiejąc się z Ejpokiem ustaliliśmy następującą trasę. Gliwice-Rynek, Sikornik, następnie jadąc wzdłuż autostrady A4 dojezdzamy do Kleszczowa, Taciszów, Pławniowice, robimy sobie mały biwak moze jakies ognisko z kiełbaskami? tylko problemem bedzie co wrzucimy do tego ogniska. , Bycina, Pyskowice, Las Łabędzki lub hałdy, Gliwice. zbiórka w sobote o 22 na rynku pod neptunem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 fu, sama szosa.......serwisowka wzdluz a4 to asfalt............z plawniowic do byciny tez asfalt............i do pyskowic to samo.....z pyskowic tez szosa az do lasu labedzkiego.... fu. zdaje sie ze jade na turbacz w sobote rano. moze do wisly....jeszcze sie zobaczy, ale szkoda mi scierac opon na asfalcie wzdluz autostrady w wolny weekend....piekna podoga, gory otworem....wystarczy ze dojezdzam po miescie (tez przez parki) do roboty. na asfalty sie nie pisze. zycze powodzenia. jakby byla wycieczka po lesie w nocy (a takie juz robilem - klimat "blair witch proj") to sie pisze. siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Ale problem macie Gliwice Mickiewicza- Las łabędzki-rundka wokół Czechowic- Łabędy tama-polami suniecie na Dzierżno- jedziecie przy Dzierżnie aż do kościoła i dalej przeskakujecie do lasu prowadzącego do Pławniowic-runda wokół Pławniowic-biwak-wracacie przez lasy według uznania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 jade na turbacz na cala sobote, wiec z tej jazdy sie wypisuje....ale nie omine przyszlotygodniowego weekendu...moze wteedy znajdziemy kompromis........albo po prostu powiem - jade tam i tam, jak sie ktos dolaczy to ok. milego weekendu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 maratonik nocny sie udal:) jazda byla za######ista, dzieki wszystkim! zrobilismy 84 km z vsr 27 , niedlugo powtorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekman Napisano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Kurde, dajcie znac nastepnym razem Tyle ze mam nadzieje ze bedzie to po sesji. Ile osob bylo? Zdajcie jakas grubsza relację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 no ja jechalem dwa razy krocej (dystans) i dwa razy dluzej (czas).......ale 1300 m n.p.m...........po gorach. jaka mieliscie trase? jaka frekwencja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.