dezerter Napisano 10 Maja 2007 Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Wpadliśmy z Raptorem na pomysł aby zorganizować jakiś wypad na jurę w przyszłą sobotę ( 19.05 ), trasa do uzgodnienia, czekamy na chętnych :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laurelin Napisano 19 Maja 2007 Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 mieszkam niedaleko Gliwic i bardzo by mnie urządzały jakieś wspólne trip-y, zależało by mi na jakiś lightach, także gdyby ktoś kiedyś jakoś chciał się gdzieś "przejechać" to ja jak najbardziej jestem chętna sprzęt jaki mam to nic specjalnego ale nie na takich rzeczach się jeździ ps. Jura ok ale które rejony...... tak mniej więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 19 Maja 2007 Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Co do Jury to okolice Zawiercia, Podlesice, Apteka no i gdzie nas poniesie Wyjazd jednak jutro, jedziemy pociągiem o 6.50 z Gliwic. Ps. No ten Kenzel to nie taki zły :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laurelin Napisano 19 Maja 2007 Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 thx niestety na lepszego mnie nie stać.... jak na razie wszystko w swoim czasie (i tak go kocham) kurcze nieźle z tą Jurą, byłam tam w zeszłym roku kilka razy...... jutro to kicha bo dziś miałam bliskie spotkanie z poligonem i niestety ja poległam kilka ran do mięska ale ogólnie polecam tamte tereny (jeżeli ktoś niezana Ostrożnie! proszę) Chyba w reklamie nie mogłabym pracować ... a i przykre jest to ze nie jechałam na swoim "bicyklu" bo kilka minut przed tym zdarzeniem zamieniłam się rowerem na krótka chwilę i ten drugi totalnie pokiereszowany PRZEPRASZAM właściciela (sorry za prywatę) interesuje mnie jedno: panowie ile już jeżdżą i średnio dzienny dystans i ile razy w tyg. ? pytania stąd gdyż z chęcią wybrałabym się jeżeli to możliwe kiedyś na jakąś trasę... ale wiadomo: nie chce żeby ktoś musiał specjalnie mnie poganiać i nienawidzę być z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 19 Maja 2007 Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Ja jeżdżę nieregularnie, czasami raz w tygodniu, czasami pięć, dystanse od 20 do ponad 100 więc trudno mi określić czy mam szybkie czy wolne tempo, nie ścigam się i nie trenuję do zawodów więc nie powinno być problemów z nadążeniem. Jak wyleczysz rany ( głupia sprawa też leczyłem rozciętą rękę przez dwa tygodnie ) daj znać to można pojechać na jakaś traskę koło Gliwic to zobaczysz co i jak :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 19 Maja 2007 Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Witamy na forum Laurelin spoko, ja też szybko nie śmigam więc będzie nas dwoje. No, kurcza szkoda mi ciebie, taka ładna pogoda, a ty musisz w domu siedzieć Najczęściej śmigamy w składzie ja, Wojtas i Dezerter. Głównie przerabiamy trasy: lasek łabędzki- Czechowice, czasami lecimy nad Pławniowice, w porywach Rybnik i Tarnowskie dolomity. Co do czasu jazdy: jest to mój drugi rok mocniejszej jazdy, w tygodniu na rowerze jestem prawie codziennie Tempo hmm... byłem na 2 zawodach i w pierwszym (Czechowice) przyjechałem na drugim miejscu, a na wyścigu międzyszkolnym na szóstym Zawsze jak jedziemy w grupie to tempo jest zoptymalizowane więc nie masz czym się przejmować, najczęściej ja muszę za wszystkimi gonić Teraz aby wszystkiego dopełnić należy przedstawić dwa (taa..) 1) Taa... tylko to codziennie oznacza pn.-czw. jakieś wyjazdy do sklepiku albo na działkę, piątek sprint do Sośnicy, pozostałe dni to jazda w formie czystej. 2) Taa.. ale były to miejsca od końca. Aż boję się jutrzejszego wyjazdu, ma ktoś zastrzyki z adrenaliną ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmak Napisano 20 Maja 2007 Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 witam kogo z was spotkałem dziś w rzedkowicach? jezdze na zielonej tosie. było was 3, merida, poison, i ...... trzeciego bika nie kojaze. szkoda ze sie rozłaczylismy bo zaraz koło ostanca spotkałem kumpla który jest przewodnikiem na jurze i pojechałem z nim, przeciorał mnie po pieknych terenach i za######iscie wymagajacych. widziałem ze niezle pociskacie wiec ta traska była by dla was. jak by co to moge udestepnic jakies szczegóły na temat tego szlaku na nastepny raz. pozdrawiam kolegów z Gliwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 20 Maja 2007 Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Hej hej, tak to nas spotkałeś Ja, Dezerter(poison), Lukash(merida). Trzeciego roweru nie masz prawa kojarzyć bo jest to jedna indywidualna i niepowtarzalna konstrukcja czyt. mielec. Miło było Cię spotkać. Mam nadzieję, że jeszcze się kiedyś zobaczymy. W sumie zrobiliśmy 95km. Składam wielkie podziękowania dla Dezertera i Lukasha za to, że czekali na mnie na tych wszystkich podjazdach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 20 Maja 2007 Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 To my byli No pod koniec to raczej na mnie czekaliście, nie lubię asfaltu Pozdrowienia Dla Zawiercia :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laurelin Napisano 20 Maja 2007 Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Wyliżę rany i umówię się z wami.... zabawne wszyscy mówią o tym ze lightowo jeżdżą a tutaj jakieś "maratoniki" zawody no no ale spx do miejsca zamieszkania trafię nawet sama..... I hope so btw. coś czuję, że będę najstarsza wśród was :/ ...............co za czasy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 23 Maja 2007 Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 laurelin starszych od dziadka ejpoka tu nie ma ;D pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 23 Maja 2007 Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Ej, to ja proponuję zrobić platformę złota jesień Laurelin jak ci idzie leczenie ran?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 platforme dla starych juz mamy.......ale milo ze jest nas paru w gliwicach. Moze piwo na rynku w poniedzialek?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 24 Maja 2007 Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Riker chodziło mi o specjalną platformę na Ejpoka i Laurelin, tak narzekają dwa staruchy jedne A co do poniedziałku to za a nawet przeciw. Trza kiedyś Dezerterowi i Ejpokowi tego browara postawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 24 Maja 2007 Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Ja jak najbardziej za :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laurelin Napisano 24 Maja 2007 Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 ...... a więc co do ran to dzięki jest dobrze, nie miałam czasu kiedy mięśni rozruszać bo do 21 miałam prace w tym tyg ale sob mega light jakiś się przejedzie.... może po poligonie (mimo nieciekawych wspomnień) Platforma (nieciekawie mi się to kojarzy) ale spx mogę i do niej należeć jeżeli towarzystwo będzie zacne co do piwka możecie się mnie spodziewać, chętnie poznam z kim mam do "czynienia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 25 Maja 2007 Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Halo halo ktoś jutro jedzie gdzieś. Jak coś to 10 na Mickiewiczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laurelin Napisano 25 Maja 2007 Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 "na Mickiewiczu" ? ja jadę na poligon ale 10 to jest za wcześnie bo muszę w domu pomoc i dojechać do Gliwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 25 Maja 2007 Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Czekam naturalnie na jakieś konkretne propozycje co do czasu i ewentualnego miejsca, głównie biega o to aby razem pośmigać. Laurelin a kiedy masz czas ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 25 Maja 2007 Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Plac mickiewicza w Gliwicach, niedaleko kozielskiej i zaraza obok szkoły muzycznej. Chyba pojade jak wstane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laurelin Napisano 25 Maja 2007 Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 hmmmmmm chcę to tak załatwić: żeby o 12 wyjechać jakieś 40 min do lotniska i potem dróżka na poligon przy Sikorniku niestety konkretnie się określić nie mogę także wolę nie mieszać wam, może będziemy się widzieli gdzieś na poligonie jeżeli tam pojedziecie ofc, takich KENZELI jest niewiele także.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laurelin Napisano 27 Maja 2007 Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 nie chciałam spamu robić ale edytować nie mogę...... proszę sie sprecyzować co do piwka jutrzejszego, czy wogóle pomysł został rzucony i poległ czy ktoś naprawdę ma ochotę sie spotkać... to tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 27 Maja 2007 Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Może o 19.15 na rynku, większość ludzi powinna już być po pracy lub szkole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laurelin Napisano 27 Maja 2007 Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 ja powiem tak: kończę prace o 16 rowerkiem tak z 40 min. jeżeli do tego czasu więcej osób sie nie zgłosi tutaj to będę rozumiała że nie ma meetingu..... a rynek to zbyt ogólnie może knajpa? może Warka? to taka luźna propozycja... miłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 27 Maja 2007 Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 16.40 to za wczesnie jak dla mnie, propozycja dezertera 19.15 mi odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.