Raptor Napisano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Sobota o 8:00 pod Mickiewiczem, po raz pierwszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasGCE Napisano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Sobota o 10:00 pod Adasiem... po raz pierwszy... po raz drugi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edir Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Dobra, będę lepszy, 10:01 po raz pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Z Wojtasem i Dezerterem doszliśmy do porozumienia, że spotykamy się o 15:30 na Micku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edir Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 to już trochę późno. Jak długo i jaką odległość planujecie pokonać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 No nie tak późno... dwie godziny można spokojnie pojeździć, a nawet więcej. Planowaliśmy pojeździć koło Czechowic, myślę że ok 50 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasGCE Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 No trochę później niż planowałem, ale jutro odbywają się ostatnie rodzinne wyjścia do hipermarketów przed świętami, święcenie jajek oraz inne zabobony. W związku z tym pora poobiadowa wydaje się optymalna. Od 15:30 można przejechać parę ładnych km zanim stanie się wieczorna ciemność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 No to chłopaki kiedy nastepny wypad ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 W święta raczej odpada, ale może we wtorek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasGCE Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Sytuacja na dzień dzisiejszy (wtorek) wygląda tak, że na Onecie zapowiadają bezwietrzna i suchą niedzielę. Może, może...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozek Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam też jestem z Gliwic, dzisiaj zrobiliśmy sobie pętęlkę Gliwice - Rudy - Gliwice (50-60 km zależy gdzie kto ma start) kawałek laskiem trochę szosą, miejscami fajny świeży asfalt. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a9be5fd0f56b5e4a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/73ce77e034aa6fe9.html Pozdrowienia dla Gliwiczan i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Jutro t.j. w sobotę wybieramy się z Wojtasem na mały trip. Chętnych zapraszamy na 16:00 do parku Mickiewicza, gdzie dogadamy się gdzie dokładnie jedziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Odpadam z jakichkolwiek jazd na przynajmniej najbliższy tydzień :029: Po czwartkowej przejażdżce mam 4 szwy na prawej dłoni :angry: Szkoda pogoda się świetna zrobiła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Jutro zbieramy się pod N = 50°17'43,7'' E = 18°39'42,7'' o godzinie 10:00. Punkty docelowe: 1) N = 50°19'25,6'' E = 18°39'14,6'' 2) N = 50°21'34,5'' E = 18°39'33,8'' 3) N = 50°20'24,7'' E = 18°36'45,5'' 4) N = 50°20'54'' E = 18°31'36'' 5) Następnie wjeżdżamy do głębokiego lasu, niestety nie można przewidzieć gdzie wyjedziemy Trasa składa się z 18% drogi szutrowe w lesie, granulacja do 5mm 15% drogi szutrowe w lesie, granulacja do 10mm 15% drogi szutrowe w lesie, granulacja do 15mm 2% drogi kamieniste w lesie, granulacja do 50mm 10% szosa 10% szosa z dziurami 10% drogi rowerowe z kostki bauma, 5% drogi szutrowe w polu, granulacja do 10mm 5% rozszarpane zwłoki niewiernych granulacja do 500mm 5% piach granulacja do 0,1 mm 2% chodniki 1% błoto wilgotność do 80% lepkość duża 1% duże kostki brukowe 0,5% przelotów w powietrzu 0,5% szkło i inne śmieci granulacja do 30mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 zmiana godziny na 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasGCE Napisano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Jak to jest? Czy w Gliwicach już tylko jeżdżę ja z Jurkiem (Raptorem)? Czy też może mamy na forum samych indywidualistów, co się jazdą w ekipie nie hańbią? Weekend mam, więc może jakieś propozycje wycieczki by się pojawiły, co??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Spoko już niecały tydzień i wracam na Gliwickie trasy. Ręka już prawie sprawna Ja na wspólne wycieczki zawsze chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 nie tak nerwowo panowie raptor musimy sie jakos na ten browar zgadac pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Wojtas ja mam jedną propozycję możemy jechać do lasku Łabędzkiego:) Ejpok trzeba trzeba, ale czuję, że skończy się na jakimś izotoniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasGCE Napisano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Wojtas ma w najbliższym czasie lipe z jazdą na rowerze, bo kolokwia, kartkówki i inne wynalzki służące gnębieniu studentów :/ Najbliższy wspólny wypad dopiero w maju. Natomiast ideę spotkania gliwickich forumowiczów w ramach wspólnego wypicia symbolicznego piwka i pogadania na tematy okołorowerowe też będę wspierał Wszystko do dogadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
easyrider Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Jutro zbieramy się pod N = 50°17'43,7'' E = 18°39'42,7'' ... Następnie wjeżdżamy do głębokiego lasu, niestety nie można przewidzieć gdzie wyjedziemy Trasa składa się z 18% drogi szutrowe w lesie, granulacja do 5mm... ....... Najlepszy opis wycieczki jaki widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLOSO Napisano 1 Maja 2007 Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 ....pamiętacie jak opisywałem tą drogę wzdłuż autostrady? wczoraj na poligonie były zawody offroadowe, pojechałem popatrzeć, ale jak wyjechałem na tą drogę niemogłem uwierzyć... było widać góry czyli beskid ślaski i Łysą Hore (na 90%) i jeszcze jakieś mniejsze górki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 1 Maja 2007 Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 ....pamiętacie jak opisywałem tą drogę wzdłuż autostrady? wczoraj na poligonie były zawody offroadowe, pojechałem popatrzeć, ale jak wyjechałem na tą drogę niemogłem uwierzyć... było widać góry czyli beskid ślaski i Łysą Hore (na 90%) i jeszcze jakieś mniejsze górki u nas w piekarach jak jest dobra pogoda to z kopca też widac beskid śląski.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 1 Maja 2007 Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Jutro ustawka w parku Mickiewicza o 11. Jedziemy gdzieś..... możliwe, ze w las Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Ktoś chętny na jutro?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.