baksik22 Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Hmm no na pewno w przyszłym a z ciekawości co się stało z amortyzatorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 halo halo kto jest chetny na jakis wyjazd w wekend ? śnieg spadł wiec trzeba wybrac sie na rower:) przyjme każda trase i kazda odległosc. start najlepiej z gliwic. pozdro i czekam na odwaznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszek Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 na pewno pojade jak pogoda dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YackOO Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Baksik22 -> Miałem kolizje z samochodoem... Złamałem rurę sterową i niestety ewentualna wymiana obejmuje koronę i golenie górne, tak więc moge śmiało schować sprzęt do piwnicy (RS Pilot XC). W przyszłym tygodniu założe nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 YackOO - ja kiedyś mieszkałem idealnie naprzeciwko operetki ... To było 1990 - 1997 Gdzie mieszkasz bo mam tam kumpla (Wojtek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 YackOO a na co wymieniasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 3 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 jesli bedzie czarny asfalt to moge pojezdzic jak sa chetni to piszcie na gg ( jetem na niewidocznym) ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 widzicie tą pogodę za oknem??? trzeba po południu posmigać kto idzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YackOO Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 W tym tygodniu nie dam rady, ale w przyszłym będę miał już zamówiony amortyzator i chętnie go przetestuje baksik -> ten http://www.allegro.pl/item138981962_nowy_a..._za_900zl_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 11 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 dzisiaj była fajna pogoda na bajka , trochę wiało ale dało sie wytrzymać . Ku mojemu zdziwieniu spotkałem wielu bajkerów w gliwicach, zabrzu i okolicach- wszystkich pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 23 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 śmiga ktoś z gliwic lub okolic jutro na MK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacmen_89 Napisano 23 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 W temacie Katowice wspólne śmiganie czy jakoś tak zawsze sie dogadujemy co do MK A czy ktoś jutro pojedzie z okolic, może ja z kumplem z Zabrza ale to nie jest pewne ...bynajmniej co do mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 idzie ktos jutro ( w sobote) posmigac? jak cos to gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edir Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 A może w niedziele? Niestety w sobote mam trochę pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 A ja jutro chcę jechać do Gliwic, ale na Winter Reggae Do klubu BRAVO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 dzisiaj baluje w Krakowie i nie wiem o ktorej wroce w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Może byście do rybca wpadli w sobote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Pomysł nie jest zły, ale ja nie mogę duzo smigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Siwyex fajna pogoda ciepło to ja myślę żeby szosę zrobić i ewentualnie z szosy na las się fajnie wpakować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrus Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Hmmm, już wiosna prawie w pełni, a tutaj jakaś cisza... A pojeździć można co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasGCE Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Nie cisz, tylko stara bazy danych forum więc trochę postów brakuje. Zapewniam, że Gliwiczanie na rowerach jeżdżą Swoją drogą może jakieś małe spotkanko w weekend? Rekreacyjne 50-60 km jeszcze nikomu nie zaszkodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 No ja już mogę jeździć bo koło z serwisu odebrane:d Czekam na propozycje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Ja mam czas przez całe święta, tylko, żeby nie było wiatru. Może zrobimy taki zlot jak w ostatnim sezonie?? Jedna godzina, jedno miejsce i wszyscy bikerzy z Gliwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasGCE Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 No i pięknie, bo jest odzew jakiś. Dezerter, Raptor, jakoś mnie specjalnie nie dziwi, że to wlaśnie Wy odpowiedzieliście pierwsi Zaproponujcie dzień, który by pasował. Ja postaram się dostosować, bo prawdopodobnie w weekend bede miał tylko jeden wolny dzień, ale za to do wyboru Spotkanie pewnie jak zwykle na Miciewiczu, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 No ja zawsze do jazdy chętny :twisted: Ja również się dostosuje, byle nie w piątek popołudniu, reszta jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.