SLOSO Napisano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 ...widzę, że fajna ekipa będzie jechać do zobaczenia jutro ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 propomuje 6.20 na pkp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DC Napisano 1 Września 2008 Udostępnij Napisano 1 Września 2008 no to czekamy na zdjęcia z wycieczki ! , dzięki jeszcze raz za wspólną jazde pozdr. DC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLOSO Napisano 2 Września 2008 Udostępnij Napisano 2 Września 2008 ...część wrzuciłem, reszta jutro, teraz ide na bika ))) http://picasaweb.google.pl/slosoDSK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 5 Września 2008 Udostępnij Napisano 5 Września 2008 kiedy jedziecie nastepny raz? tylko z gory mowie ze to bedzie moj debiut ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLOSO Napisano 6 Września 2008 Udostępnij Napisano 6 Września 2008 ...ja będę mógł jechać dopiero po 10 paźdźiernika ale jakby co to jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DC Napisano 6 Września 2008 Udostępnij Napisano 6 Września 2008 jak coś to ja też sie pisze na jakąs wycieczke po górach w tym miesiącu jeszcze , i z tego co mi wiadomo siata też pozdr. DC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 6 Września 2008 Udostępnij Napisano 6 Września 2008 jutro 11.00 wypadzik rowerowy, pisze sie ktos? zbiorka pod + na gwardii (kolo kwiaciarni roza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 9 Września 2008 Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Uwaga !!!! Dzisiaj na rynku od godziny 20:30, przez 5 min. rozdajemy rowery. Czekamy na chętnych!!!!! gg 4344122 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 9 Września 2008 Udostępnij Napisano 9 Września 2008 wydrukowane czy namalowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 9 Września 2008 Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Dla ciebie może byc' nawet wydziergany. (1,5 godziny później) Rowery rozdane, daliście dupy. Co powiecie na wypad do DSD + Segiet? Termin do uzgodnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszk Napisano 1 Października 2008 Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Słyszałem że co niedziele o 10:00 w Gliwicach są ustawki. Ponoć mastersi sie zbierają i całkiem spora grupa jedzie. Zbiurka jest na Shellu na Toszeckiej. Czy w październiku i później jak będzie pogoda będą ustawki?. Czy ktoś sie orientuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DC Napisano 1 Października 2008 Udostępnij Napisano 1 Października 2008 ciekawe jakie tempo jest na tych spotkaniach? był już ktoś to niech sie wypowie.. pozdr. DC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 1 Października 2008 Udostępnij Napisano 1 Października 2008 elo, ja raz byłem.. tzn goniłem ich bo sie troszke spozniłem... tempo jest konkretne... dotrzymać im to juz trzeba cos jezdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DC Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 no to z moim przebiegiem w tym sezonie dopiero od sierpnia bike mam to cieszko będzie ale jest tera z kim jeździć , wczoraj z Betonem o 20 jeździliśmy trochę w terenie (testowałem lampkę bocialarke na allegro za 150zł) i w porównaniu z lampka od Betona CATEYE HL-EL530 się kryje . pozdr. DC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 może jutro albo w sobote zrobimy jakas ustawke na smiganie wieczorne po lasach z lampkami? moge wymysleć jakąś lajtowa traske hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Panie i Panowie ! lampki na kiere i jutro o 20 na pkp ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano 3 Października 2008 Udostępnij Napisano 3 Października 2008 bede pod zegarem o 20-stej przy wejsciu na PKP kto jeszce sie wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 3 Października 2008 Udostępnij Napisano 3 Października 2008 ja bym sie pojawił ale bede mial jedynie poltorej godziny max bo pozniej ide pić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 3 Października 2008 Udostępnij Napisano 3 Października 2008 ja tez bede michał wpadaj na te 1,5 godziny!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 3 Października 2008 Udostępnij Napisano 3 Października 2008 niestety pogoda nie pozwala ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszk Napisano 9 Października 2008 Udostępnij Napisano 9 Października 2008 w weekend pogoda ma dopisać w niedziele o 10:00 na Shellu na Toszeckiej zbierają sie szosowcy ja przyjade . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 15 Października 2008 Udostępnij Napisano 15 Października 2008 co powiecie na jakas nocna ustawke ! ???? moze sobota?? noce jeszcze sa w miare cieple wiec powinno byc super ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 15 Października 2008 Udostępnij Napisano 15 Października 2008 ja bym byl chetny ale bez zadnych szalenstw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 15 Października 2008 Udostępnij Napisano 15 Października 2008 W Sobote dresy jedziemy w góry jak bedzie pogoda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.