bartek_1990 Napisano 10 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 ejpok, jak ja dojadę to będziemy taka pielgrzymkę ładnie przycinać przy pomyślnych wiatrach to średnia ze 15kmh i może pośpiewamy nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 13 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Do pupy z taka pielgrzymka, ze się tak wyrażę Miało być 15kmh, a wyszło prawie 2 razy tyle No i coś pogodę nie za bardzo ejpok załatwiłeś na ostatnie 10km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DC Napisano 15 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 niezła wycieczka bartek i ejpok ponad 200km i z taką średnią , w jakich oponach jechaliscie? czekam na relacje pozdr. DC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 15 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Jutro jade do Gliwic po drewno do babki samochodem, zabiore ze sobą rowerek, kto byłby chętny na kręcenie tak od 18-20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 15 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Ja jechałem z Ostrowa na slickach 1,5, a ejpok podjechał po mnie do Olesna na RR'ach 2,1 Ale on to jest wymiatacz, wiec może No a średnia taka, bo pod wiatr było Przed samymi Gliwicami deszczyk nas troche złapał (czytaj: nawałnica) Trzeba było jechać z nami DC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DC Napisano 16 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 ja nie jestem wymiataczem :> a na dodatek oponki RR i NN 2,25 :/ i bez spdeków:P które mam sobie zakupić w tym tyg. , a nad oponami jeszcze sie zastanawiam jakie.. w ogóle wziąć , wiec było by trudno zwami.. a średniej ci niepowiem jaką mam bo licznika tez jeszcze niezakupiłem.. , kurcze ile to gradów mnie jeszcze czeka dokupienia pozdrówko DC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 16 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Kto Chetny jutro czyli czwartek lub w piatek ewentualnie na sobote ???? Tepo Srednie Zadnych WYMIATACZY :D jak cos to na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 16 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 gary ja jestem chetny , tylko ze zapraszam w teren , jak cos to sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano 17 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 ja bym sie pisal na sobote na jakies 200 w sumie 200 przekroczylem raz w zyciu 3 tyg temu solo ze srednia 23,7. jechalem tedy do czech ;p. teraz mysle o pojechaniu do opavy. w sumie za opava jest za######isty park w ktorym sa drogi a auta niejezdza ale tam gdzies 120 w jedna strone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 24 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 w niedziele robimy wyjazd do jarnołtówka w góry opawskietrenowac podjazdy i zjazdy jak by ktos mial ochote to mamy 3 miejsca w samochodzie. wyjazd o 7.3o z gliwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 29 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 ktoś chetny w tym tyg na rowerek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DC Napisano 31 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 siata zgadamy się jakoś w robocie, bo ja dopiero w tym tyg. dopiero w sobote bede wolny na bike pozdr. DC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 spoko , choc wlasnie spotkalem kumpla i zgadalismy sie na niedziele rano na jakies 120 , pewnie gora sw anny ;p on szosa ja mtb czyli zgranie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DC Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 no niewiem czy to dobry pomysł jak na 16 do roboty , ja sobie odpuszczam w niedziele jakąm kolwiek jazde więc życze miłej jazdy pozdro DC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 kto jest chętny na night raid ? w ten piątek, długosć traski to jakies 30 km, lajtowe tempo , głównie las , troche asfaltu. spotykamy sie pod shelem na toszeckiej o 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 zobacze moze ja sie wybiore jak nie wytrzymam z kobieta w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 bylby ktos chetny na nocne wycieczki po 24 jakby cos to pisac jesli ktos chtny to sroda godzina 00.15 na rondzie na jasnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 gary jaki dystans wogole? bo na do pracy ide w sumie moze sie pojawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 nie wiem zobaczymy na miejscu na pewno nie bedziemy jezdzic do 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 niechodzilo mi oto ze chce jezdzic do 5 tylko oto z musze sie jeszce wyspac ale wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 :) z jakies 1,5 godzinki dogadamy sie na miejscu troche szosy troche terenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Nie spodziewalem sie az tylu ludzi Dzieki do nastepnego razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 27 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 witam, po 112 dniach w niebycie zawodowo urlopowym. chęntie dołączę do nocnej jazdy. W następnym tyg. a może w niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 mozna cos zoorganizowac znowu cos w godzinach 21 dawaj kirdy i gdzie to sie pojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DC Napisano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Gary daj znać o której jutro rano pod dworcem mam sie zjawić z siatą.. pozdro DC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.