Gary Napisano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Witam Planujecie cos moze na 1 maja ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 WitamPlanujecie cos moze na 1 maja ??? Jeśli by nie będzie padać, to ja się przyłączę do jakiejś eskapady. Tylko dajcie znać W sobote kolejny maraton (3 w ciągu 3 tygodni) ale myślę dam radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLOSO Napisano 1 Maja 2008 Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 ...moze ktos bedzie chetny.. Dziś jest w Kotlarni rajd offroadowy "Mutt Wiosna 2008" (samochodowy). Ja jade z Garym pooglądać i troche pojeździć po lasach, tempo bardzo lajtowe, dystans myślę że 80km. Spotykamy się na pętli tramwajowej o 11:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 kto gdzies na cos z gliwic i okolic jedzie gdzies organizuje cos ? jakies 100+km? w sobote 7 czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ja się chetnie wybiore na jakiś wypad 100-150 kaemów, daj znać co i jak i gdzie jedziemy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 gary odpada na 2 tygodnie kontuzja po dzisiejszym extrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 na taka traske tez sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLOSO Napisano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ...ja juz od dluzszego czasu planuje traske Gliwice-Ustroń-Gliwice w 1dzien, asfaltem. Ok. 150km wyjdzie. ktos chetny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 jasne, moge jechać nie ma problemu. w niedzielę? sobotę? Beton jedziesz też ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLOSO Napisano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ok. ale najwcześniej w następnym tyg., gdzieś tak od środy. Jak bede sie wybieral to napisze odpowiednio wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ja teeeeez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLOSO Napisano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 ...jechał już ktoś rowerem drogą nr.81 od Żor przez Skoczów do Ustronia (tzw. Wisłostradą) ? Duże natężenie ruchu? Skończyli remont? Mam przygotowaną wariant B drogi od Żor ale wisłostradą byłoby szybciej i nie zabłądziłbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 ja jechałem, remont skończony , natężenie jak zwykle duże, ale jest szerokie pobocze , którym mozna sobie cisnąć, od Skoczowa do samej Wisły jest już szlak rowerowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 do czwartku jestem chętny na jakies akcje rowerowe ale tak do 100km, dawac cynka jak cos bo ja siedze 24h w domu napalony !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 mam jeszce rower niedokonca poskladany czekam teraz na amora nowego i kilka czesci 14-15 czerwca mam szkole tagze 21-22 moge gdzies jechac na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 jademy jutro gdzies? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLOSO Napisano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 ...ja planuje raczej jutro odpocząć od bika ale jeśli traska bedzie miała ok 50km, w terenie i bez wypluwania płuc to mogę pojechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 wkoncu gdzies sie wybieremy mysle o sobocie jeszce nie######nolem w zyciu 200km w sobote chce to przekroczyc przed maratonem w krakowie w niedziele zrobilem 163 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaszczydlo Napisano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Czesc poszukuje ludzi na wspólne wyjazdy w okolicach ale tak na razie 30-50 km średnia 20 - 25 zależne od terenu należe do PTTK ale nie zawsze mam czas z nimi pokręcić a terenu nieznam zbyt dobrze ponieważ jestem z Cieszyna może znacie jakies ciekawe trasy?? ps to 200 to dla mnie za dużo mój rekord 146 w ciągu dnia ale to było rok temu aktulanie szukam dawnej kondycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 wkoncu gdzies sie wybieremy mysle o sobocie jeszce nie######nolem w zyciu 200km w sobote chce to przekroczyc przed maratonem w krakowie w niedziele zrobilem 163 idziesz dzisiaj coś pokręcić ? jak coś to pisz na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 ty zamocny dlamnie na dluugie trasy kolo 200 bedzie mial tempo 20/21 km/h srednia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 http://www.forumrowerowe.org/Jura-Maraton-...lez-t39353.html ekipa z Gliwic wyjezdza pociągiem o 4:48, jeżeli ktoś jest chętny to spotykamy się na pkp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 4 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Rusza druga edycja gliwickich metamorfoz, wszystkie info w linku. Wszystkich serdecznie zapraszam. http://www.gliwiczanie.edl.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 7 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 ma ktos z gliwic/okolic jakies fajne siodelko z dziura/tunelem? np slk, slr, c2, flite, jakis spec, bbb anatomic......? interesuje mnie przymiarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 10 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 czy jest ktoś chętny na jakies kręcenie w niedziele ? traska gliwice-kluczbork- gliwice , równe 200 km , z tempem moge sie dostosowac , tylko bez przeginek pielgrzymkowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.