omen Napisano 7 Marca 2008 Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 ...orientuje się ktoś jaka jest mniej/więcej cena biletu(ulgowy) na pociąg z Gliwic do Ustronia, Żywca lub Wisły? Oczywiscie z mozliwością przewozu roweru ulgowy do żywca 8.19zł w jedną stronę + 4.50 zł za rower.. i mieścisz sie w 15 i 2 batoniki na trasę masz. Takie były ceny w zeszłym roku a teraz to nie wiem, jeszcze nie jechałem.. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 7 Marca 2008 Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Traska na niedzielę : GLIWICE KNURóW żORY PSZCZYNA KOBIóR TYCHY MIKOłóW KATOWICE CHORZOOF RUDA śL ZABRZE GLIWICE. bedzie ponad setke JACYS CHęTNI?? kopaczus liczymy , że sie dolaczysz w Twojej okolicy , moze ktos jeszcze po drodze sie dołaczy.... jak cos to 10 pod pkp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 7 Marca 2008 Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 ja bym bardzo chętnie pojechał... ale nie dam rady tyle kilometrów zrobić a nie możemy się przejechac tak koło domu z 10 km>? wtedy może jakoś dam rade:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 7 Marca 2008 Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Ciebie to nawet nie pytam bo wiadomo ze jedziesz wygrzancu ;PPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 7 Marca 2008 Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 No wiadomo że się dołączam, co to w ogóle za pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 8 Marca 2008 Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Ja bym sie dolaczyl do was tylko niestety mam duzur w pracy telefon i musze byc w pracy do 30 minut moze kawalek sie zwami przejade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 8 Marca 2008 Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 a moze jescze ktos chetny jest ? Ktaowice i okolice śpią ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 9 Marca 2008 Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 macie czego załować ! traska była wypaśna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 10 Marca 2008 Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Kto chetny dzis ( poniedzialek ) na rowerek jak cos to na 14:30 na dworcu pkp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inker Napisano 20 Marca 2008 Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Witam . jestem z kopernika,mam takie pytanie : jest ktos chetny na wspolne jezdzenie w okolicach i na trasach gliwice - tarnoswkie gory ? moj sprzet to kellys oxygen , pelna amatorszczyzna,srednie okolo 18-22 krece , dopiero zaczynam sezon wiec slaby jestem . jak cos to prosze o kontakt na gg : 1257100 . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 20 Marca 2008 Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 zapraszamy jutro na zlot - pl krakowski 15.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 20 Marca 2008 Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Gdyby nie ten zasrany śnieg i mróz... Jestem z Zabrza, ale na wypady chętny. Tylko niech jest tak przynajmniej z 8-10 stopni... Nie chcę być znów chory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 20 Marca 2008 Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 20 Marca 2008 Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ja się obawiam, że z powodu pogody nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 25 Marca 2008 Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 kto chetny na 29 w sobote godzina do dogadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 28 Marca 2008 Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Kogo dziś mijałem w parku przy ul. Chorzowskiej kolo 16.30? A co do soboty to a pewnie bede mógł jakoś po 15, ale nie wiem dokładnie, Gary mam twój numer jakby co to bede dzwonił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLOSO Napisano 28 Marca 2008 Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 ...a jaką planujecie traskę? Ja coś ostatnio mam spadek mocy W sumie to jutro planuje pojezdzic bardziej turystycznie i aparatem się pobawić Więc będę was spowalniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 28 Marca 2008 Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 traska na jutro : Gliwice, sosnicowice, kuźnia raciborska, Rybnik, Gaszowice, Racibórz, Reńska wieś, Kedzierzyn koźle, Ujazd , pyskowice, Gliwice. średnie tempo 26-27 . chętni??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 28 Marca 2008 Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 nieeeeee.... ja już z Toba nie jezdze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziś na mase krytyczną do Katowic tak zamulałeś....;/;/;/;/;/ średnia prędkość wracając do domu... ~30km/h ;/;/;/;/ taka lipa, to ja szybciej jezdze samemu:P nie no dobra pojadę jutro z Tobą ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 29 Marca 2008 Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Nie to JA z tymi szalencami nie jade chcecie mnie wykonczyc ja musze sie najpierw nauczyc sie jezdzic na scotku Ale przyjade i zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 szukam kolegow na jutro tj sobote kolo 14-15, chetni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Sobota o 11 Na krakowskim kto chetny jak dam rade to moge byc o 14 na kraku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DC Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 http://www.nowegliwice.com fajna stronka pewnie maci objechane wszsytkie miejsca , ale warto poczytać co nieco o zabytkach pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Fajna stronka dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 planuje ktoś dzisiaj pojeździć w terenie koło 16-18? dystans niewielki, tempo jeszcze mniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.