Skocz do zawartości

[Gliwice] wspolne jezdzenie

riker

Rekomendowane odpowiedzi

...orientuje się ktoś jaka jest mniej/więcej cena biletu(ulgowy) na pociąg z Gliwic do Ustronia, Żywca lub Wisły? Oczywiscie z mozliwością przewozu roweru :P

ulgowy do żywca 8.19zł w jedną stronę + 4.50 zł za rower.. i mieścisz sie w 15 i 2 batoniki na trasę masz. :P Takie były ceny w zeszłym roku a teraz to nie wiem, jeszcze nie jechałem.. :/

Traska na niedzielę : GLIWICE KNURóW żORY PSZCZYNA KOBIóR TYCHY

MIKOłóW KATOWICE CHORZOOF RUDA śL ZABRZE GLIWICE. bedzie ponad setke :)

JACYS CHęTNI??

kopaczus liczymy , że sie dolaczysz w Twojej okolicy :) , moze ktos jeszcze po drodze sie dołaczy.... :)

jak cos to 10 pod pkp

• 2 tygodnie później...

Witam . jestem z kopernika,mam takie pytanie : jest ktos chetny na wspolne jezdzenie w okolicach i na trasach gliwice - tarnoswkie gory ? moj sprzet to kellys oxygen , pelna amatorszczyzna,srednie okolo 18-22 krece , dopiero zaczynam sezon wiec slaby jestem . jak cos to prosze o kontakt na gg : 1257100 . pozdrawiam

nieeeeee.... ja już z Toba nie jezdze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziś na mase krytyczną do Katowic tak zamulałeś....;/;/;/;/;/ średnia prędkość wracając do domu... ~30km/h ;/;/;/;/ taka lipa, to ja szybciej jezdze samemu:P

nie no dobra pojadę jutro z Tobą !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...