nabial Napisano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 dalem dupy i nie wyrobilem sie ... jest chetny ktos na jutro, ale tak najpozniej o 13? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 tez troche dalem dupy po nocce i przespalem 14 ale jutro juz sie poprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 deklaruje sie na jutrzejszą jazde, od 12 jestem wolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 a sobota rano ?.......tylko teren nie szosa. ktos chetny?.......jak mi nic nie wypadnie i pogoda lac nie bedzie to bym sie pisal na jakies kolko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Dzisiaj o 14 pod PKP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 ja jestem juz wstalem i sie zbieam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 siema świry jak ktoś jest chetny to zapraszam o 14.30 pod pkp !!!! dobra pogoda to trzeba cos pojezdzic ! pozdrower !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Bobre !!! Swiry !!! to kiedy Swiry jedziemy SOBOTA gdzie i o ktorej !!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 dzisiaj bylo elogancuchno, kiedy nastepna ustawka? btw czemu tak malo nas jezdzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Kto w niedziele chetny na 15 jak cos to piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 ja jutro smigam od rana bo szkoda mi dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 To powodzenia, ja naprawiam rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 chetny ktos na sobote 12-16 pisac kto by jechal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 24 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Witam Wtorek 26 lutego godzina 16.30 na dworcu pkp trasa ok 50 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 25 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 ktos we wtorek o 16.30 pod pkp? moze was podlamie, ale preferowalbym moze szose, gdyz po 1 nie chce mi sie zmieniac slickow na terenowki, a jedyne jakie mam waza ponad 700g/szt ale jakby cos nie ma wiekszego problemu dojechac dojade, najwyzej bedziecie wolniej jechac hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 25 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ja będę jeździł od ok 15 mogę wpaść pod pkp ale o 16.30 mój czas będzie się powoli kończył... ale ze pół godzinki mogę jeszcze pojeździć nabial moje oponki też 700g/ sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 dezer, to ty mieszkasz kolo obroncow? bialy poison? jak tak to daj znak, w weekend kruszymy lasy z ekipa z osiedla........no i nocne jazdy w niedziele tez.....przejezdzamy kolo twojej chaty, wiec grzech nie skorzystac....pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 25 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 To ja JAk nic nie wypadnie w weekend to jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 26 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Dezerter jak chcesz to mozemy posmigac od 15,30 jakby cos to 15,30 na dworcu a potem dolaczymy o 16,30 do reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 26 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 tez bede o 15.30 bo sie urwalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 28 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Co z weekendem? Ja jestem wolny tylko w sobote po 12 jak ktoś ma jakis pomysl to pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLOSO Napisano 1 Marca 2008 Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 ...orientuje się ktoś jaka jest mniej/więcej cena biletu(ulgowy) na pociąg z Gliwic do Ustronia, Żywca lub Wisły? Oczywiscie z mozliwością przewozu roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 2 Marca 2008 Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 rower to okolo 5 zł , biet dla Ciebie to ok 15 wiec w 20 sie zamkniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 2 Marca 2008 Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 witam Polecam sronke http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=...s&view0=yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 7 Marca 2008 Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 ŚLR 16 marca w Chlewiskach k/ Szydłowca moze ktoś z Gliwic sie wybiera na ten maraton? Jak co to chetnie sie zabiore i dorzuce na paliwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.