lukashs Napisano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 jade tez ! tylko zeby nie padało... Gary pasuje Ci w tyg ? tylko ze w tygodniu to za duzo nie posmigamy, a do wekendu nie chce mi sie czekac bo to dłuuuuugggo. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 w tym tygodniu pasuje mi wtorek i czwartek bo robote koncze o 16 to mozemy sie umowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 to może konkretnie: czwartek 18.00 pod dworcem PKP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 ok nie ma sprawy a jaki masz pomysl na wycieczke wpisz mnie na gg 1626008 to pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 to jak bedzie ???? bedzie ktos moze ktos jeszcze przyjedzie rowerek na spacer wyprowadzic bo bo rdza w domu chwyci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 jednak bikerzy w Gliwicach nie śpią posmigalismy dziasiaj nawet ładnie w 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 To kiedy znowu ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 sobota 11 . oo spotykamy sie pod mc donaldem na toszeckiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Witam, proponuje jakas ustawke na wekend w przyszłym tyg, ktos chetny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 jesli mowisz o 12-13 to chetnia Ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 wiem wiem, Ciebie nie musze się pytać, wiem ze chcesz na gg sie zgadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 ... ja w sumie to uważam ,że trzeba na glowe upasc żeby zimą jexdzic na rowerze , no ale tez sie pisze jak by co ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Jeździ ktoś na szosie? bo jak co to sie chetnie zabiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 To w sobote na która ??? moze o 10 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzelcio Napisano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ok, a na jak długo i jakim tempem jeździcie (pr. średnia)? Na góralach czy kolarzówkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Witam, Sobota godzina 12, zbiórka pod stacja pkp w gliwicach. śrenia 20-25, zalezy jak bedzie sie jechało. dystans około 40km. ja jestem w stanie sie ustosunkowac do reszty, moge jezdzic cały dzień jak coś;P ja z kolegami będe na góralach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ok ja na pewno bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzelcio Napisano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 w sobotę nie dam rady - jadę z samego rana, ale za to w niedzielę chętnie do Was dołączę - o której wyruszacie w niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 w niedziele jestem z Ejpokiem w Tychach więc my odpadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Zakupiłem odpowiedni strój i teraz jestem gotowy na zimowe szaleństwa Ktoś gdzieś jedzie w poniedziałek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Piekna Pogoda Wyprawa Tez Kiedy Znowu ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 ja jestem chętny ale na wtorek, w poniedziałek niestety nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 wtorek ja moge ale okolo 18 moze jutro ktos chetny na wyprawe ok godziny 16.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 to jak z tym wtorkiem bedzie o ktorej i gdzie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Postanowione wtorek 16 pod pkp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.