omen Napisano 13 Września 2007 Udostępnij Napisano 13 Września 2007 edir lepiej nie jedz na crossie bo tu na dsd jest pewnie dosc mokro chyba.:] po za tym jednak 1.9 to minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 13 Września 2007 Udostępnij Napisano 13 Września 2007 slyszalem o jakichs zawodach na czechowicach 16 wrzesnia - warto na to jechac? jakie byly poprzednie edycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 13 Września 2007 Udostępnij Napisano 13 Września 2007 niestety nic nie wiem. sam myśle czy by nie jechać? edit. niestety jade też na ten wyscig.:] wiec niestety na dsd mnie nie zobaczycie. szkoda ale to jest silniejsze odemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 13 Września 2007 Udostępnij Napisano 13 Września 2007 dajcie jakies info na temat wyscigu na czechowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 13 Września 2007 Udostępnij Napisano 13 Września 2007 wejdz w temat imprezy i tam gdzieś coś jest :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 14 Września 2007 Udostępnij Napisano 14 Września 2007 pogoda zapowiada sie ok, napiszcie ostatecznie gdzie i o ktorej spotykamy sie jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 14 Września 2007 Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Ja z Dąbrowy G. przyjadę. Co prawda śmigam na crossie z oponkami 700x35, ale terenu się nie boję. Z Baraniej zjeżdżałem, na Jura Marathonie byłem, więc trochę błotka mnie nie odstraszy Tylko napiszcie kiedy mam się stawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 14 Września 2007 Udostępnij Napisano 14 Września 2007 tak jak pisałem mnie nie będzie. szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 14 Września 2007 Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Raz byłem na tym wyścigu na Czechowichach, lokalne zawody xc, nic specjalnego żeby nie powiedziec ze kiepskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 14 Września 2007 Udostępnij Napisano 14 Września 2007 to kiedy w koncu to dsd? sobota czy niedziela? p.s. zawody w czechowicach sa kiepskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 14 Września 2007 Udostępnij Napisano 14 Września 2007 a ja jade po to zeby sie dobrze bawić ;] a na dsd hm. mógłbym sie pokazać popołudniu zaraz po tych zawodach jak bede wracał. ale to też nie na 100% bo niewiem w jakim bede stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 14 Września 2007 Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Mi pasuje jutro, bo na niedzielę się przed chwilą umówiłem. Tylko dajcie znać w miarę szybko bo zaraz idę spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 14 Września 2007 Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Mi pasi niedziela, już trochę DSD obadaliśmy z dresikiem w czwartek super teren Moja propozycja 11 przed dworcem PKP ( dla tych z Gliwic ), w DSD bylibyśmy kolo 12 i tam można się spotkać z reszta ludzi. Co do wyścigu... w poprzednim roku wpisowe wynosiło 10 zł, przejechanie trasy zajeło mi cienkiemu bolkowi jakieś 40 min,trasa całkiem ciekawa chociaż dla ludzi z Gliwic zjeżdżona już na większość możliwych sposobów, nagród brak tzn, są ale dla zwycięzców klasyfikacji generalnej po ostatnim wyścigu. Jak dla mnie szkoda połowy dnia spędzonego tam dla tak kiepsiego wyścigu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 14 Września 2007 Udostępnij Napisano 14 Września 2007 jutro juz nie dam rady sie z Wami chyba zobaczyć. musze bika przygotować i ogólnie.;/ a tam jade sie dobrze bawić a na nastepna edycje też może pojadę. Zobacze jak mi jutro pójdzie. Dezerter czemu nie pisałeś? byłem w okolicy w czwartek.:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 14 Września 2007 Udostępnij Napisano 14 Września 2007 jestem za niedziela, stawie sie o 11 pod pkp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 14 Września 2007 Udostępnij Napisano 14 Września 2007 powinienem byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 15 Września 2007 Udostępnij Napisano 15 Września 2007 A o której będziecie na DSD, bo tak się złożyło, że jednak przyjadę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Na DSD bedziemy pewnie po 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLOSO Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 ...nie wiem czy się wyrobie na 11 :/ ale postaram się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 dezerter dzieki za info, bo nieciekawie byloby czekac jak jelonek pod pkp ... mam nadzieje ze nikt tego nie doswiadczyl moze za tydzien w sobote/niedziele o 11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Ekipa się posypała, ale nic nie szkodzi, pojechałem sobie za to do Krakowa. Pogoda dopisała, nawet Tatry było widać z drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Shotgun, jak rozmumieć trp:403,2 ? 10 godzin w siodle z prędkością 40 km/h ? W alpy też jeździsz na rowerze ??!.........a pireneje.......w sumie 4000 km to tylko 100 godzin, w 4 dni obrócisz bez spania. gratulacje. jesteś moim Hero. Aż strach z tobą jeździć.........pewnie na luziku podjeżdżasz pod skrzyczne na "blat-oś", a jak sprintujesz to z 70-75 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 18 Września 2007 Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Riker nie rozumiem Twojego podejścia do sprawy. Przecież każdy jest inny, jeden lubi to a drugi tamto. Ty, np. lubisz zjazdy, enduro, wolną jazde bez wyrzeczeń, ale taki Shogun moze lubiec zylowac sie na rowerze i spedzil calutki dzien na nim zeby wykrecic 400km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 18 Września 2007 Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Takie moje pytanie, czy na DSD można wbić za friko i pojeździć sobie po tamtych rejonach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 18 Września 2007 Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Pewnie, bez problemu. Czasami tylko tacy smieszni panowie mowia ze impreza zamknieta, na nich dziala predkosc powyzej 40km/h albo objechac dookola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.