Skocz do zawartości

[Gliwice] wspolne jezdzenie

riker

Rekomendowane odpowiedzi

Mi pasi niedziela, już trochę DSD obadaliśmy z dresikiem w czwartek super teren :P

Moja propozycja 11 przed dworcem PKP ( dla tych z Gliwic ), w DSD bylibyśmy kolo 12 i tam można się spotkać z reszta ludzi.

Co do wyścigu... w poprzednim roku wpisowe wynosiło 10 zł, przejechanie trasy zajeło mi cienkiemu bolkowi jakieś 40 min,trasa całkiem ciekawa chociaż dla ludzi z Gliwic zjeżdżona już na większość możliwych sposobów, nagród brak tzn, są ale dla zwycięzców klasyfikacji generalnej po ostatnim wyścigu. Jak dla mnie szkoda połowy dnia spędzonego tam dla tak kiepsiego wyścigu.

Shotgun, jak rozmumieć trp:403,2 ? 10 godzin w siodle z prędkością 40 km/h ?

W alpy też jeździsz na rowerze ??!.........a pireneje.......w sumie 4000 km to tylko 100 godzin, w 4 dni obrócisz bez spania.

gratulacje. jesteś moim Hero. Aż strach z tobą jeździć.........pewnie na luziku podjeżdżasz pod skrzyczne na "blat-oś", a jak sprintujesz to z 70-75 km/h

Riker nie rozumiem Twojego podejścia do sprawy. Przecież każdy jest inny, jeden lubi to a drugi tamto. Ty, np. lubisz zjazdy, enduro, wolną jazde bez wyrzeczeń, ale taki Shogun moze lubiec zylowac sie na rowerze i spedzil calutki dzien na nim zeby wykrecic 400km.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...