SLOSO Napisano 10 Września 2007 Udostępnij Napisano 10 Września 2007 ...hmm..a czy po tych deszczowych dniach nie będzie duzo błota (gliny) w DSD?, bo któryś ze znajomych o tym wspominał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 10 Września 2007 Udostępnij Napisano 10 Września 2007 błoto tam jest nieodzowne.! a co boisz sie go? wyżej pisaliśmy ze bezwzgledu na to damy rade:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 10 Września 2007 Udostępnij Napisano 10 Września 2007 To to ja bylem Jak tyle padalo to bedzie tam ladna masakra ;] ale od jutra ma byc ladnie, to jakies czesci powinny wyschnac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 10 Września 2007 Udostępnij Napisano 10 Września 2007 pamietaj o ty mze nie jest za ciepło. ojj. juz sie ciesze ale bedzie baw xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 10 Września 2007 Udostępnij Napisano 10 Września 2007 No faktycznie Ogólnie jest to dosyć specyficzne miejsce, pobliskie hołdy itp. Jezdze tam od paru miesiecy bardzo często i kiedy by nie wjechać sa kaluze na cala droge ;] Po takich opadach... wole nie myslec, racing ralph uber ales! Bedzie dobrze panowie (i panie?!) do boju ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 10 Września 2007 Udostępnij Napisano 10 Września 2007 a i Panie też może by sie przydały?:] no na pewno nie bedzie tak, ze nie bedzie morko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 10 Września 2007 Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Ja odpadam, niestety praca :/ jakoś trzeba zarobić na przednia tarczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 10 Września 2007 Udostępnij Napisano 10 Września 2007 spoko. moze innym razem. przy lepszej pogodzie sie poznamy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 11 Września 2007 Udostępnij Napisano 11 Września 2007 to Panowie kto bedzie w niedziele? badz sobote? Ja bede na pewno:] 1.Omen. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 11 Września 2007 Udostępnij Napisano 11 Września 2007 2. Ombre mrówa? pogadaj z nim omen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 11 Września 2007 Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Wolna i sobota i niedziela więc się piszę 3.Dezerter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 11 Września 2007 Udostępnij Napisano 11 Września 2007 mrówa dobrze jużwie ze ma BYĆ. ;D trułem mu przez 30minut głowe ze ma nic nie planować.;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 11 Września 2007 Udostępnij Napisano 11 Września 2007 4.ejpok 5.dresik (lukashs) (niedziela) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLOSO Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 ...coś mnie choroba dopadła ale na 90% będę 6.sloso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 a jak ostro zasuwacie? bo chetnie bym sie wybral ale nie jezdzilem troszki czasu i nowy rower, do ktorego sie nie przyzwyczailem ;D mega amator da rade? jakoby co to 7. nabial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Jasne! na pewno tempo bedzie dostosowane, nikt nie ma zamiaru zapier.... ;] Cel: poznanie sie i posmiganie ostrego xc Btw. no to mamy 8 osob (7 + mrowa) DOPISYWAC SIE, DOPISYWAC! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 a jak ostro zasuwacie? bo chetnie bym sie wybral ale nie jezdzilem troszki czasu i nowy rower, do ktorego sie nie przyzwyczailem ;D mega amator da rade? jakoby co to 7. nabial dasz rade. ja tez juz nie jestem w formie chyba. robie rozjazd po sezonie powolio.:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 napiszcie gdzie i kiedy i tak dla swiadomosci ile km chcecie zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edir Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 To ja tez sie zabiorę z wami. Bardzo ostre xc to będzie? bo planuje na crossie się wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 nie wiedzialem ze tylu bikerow jest w gliwicach proponuje spotkanie ekipy gliwickiej pod dworcem pkp i smignac calym peletonem na dsd z Gliwic jest jakies 23 km wiec bliziutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Tak czytam wyjazd o 12, kończę robotę o 10. Jak coś to przynajmniej wpadnę i sie przywitam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 ty mi tu raptor nie marudz , jedziesz i koniec dyskusji , bo ci rame gwozdziem porysuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLOSO Napisano 13 Września 2007 Udostępnij Napisano 13 Września 2007 ...no rzeczywiście szykuje się ładny peleton oby pogoda dopisała. na dsd da sie dojechac lasami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 13 Września 2007 Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Samymi lasami raczej się nie da, ja znam drogę na której jest las, asfalt, trochę jakiegoś osiedla. DST= 40 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 13 Września 2007 Udostępnij Napisano 13 Września 2007 no to bogato jak 40km w 1 strone, ja teraz po 25km w lesie mam dosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.