omen Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 zależy co chcesz kupić.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLOSO Napisano 8 Września 2007 Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Panowie od niedawna śmigam na czerwonym Krossie a6 i pomaranczowej koszulce Moongoose. Jestem więc za######iście widoczny Pewnie sie spotkamy gdzies na trasce, a tak pozatym chcialbym sie kiedys z wami wybrac pojezdzic. (jezeli mozna ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasGCE Napisano 8 Września 2007 Udostępnij Napisano 8 Września 2007 SLOSO, oczywiście, że można Obecnie problemem jest tylko pogoda. To co teraz się wyprawia, to już niestety nie są letnie ciepłe deszczyki... Wiesz, kiedy po ostatniej wycieczce, żegnaliśmy się z dezerterem, mieliśmy nadzieję, że jeszcze porządnie pojeździmy we wrześniu. Póki co, jak widać, rzeczywistość w dosyć ponury sposób weryfikuje te plany. No ale przecież jeszcze nie wszystko stracone i trzeba mieć nadzieję, że jeszcze pogoda sie ulituje i pozwoli na kilka większych wypadów. Jeśli coś będzie sie szykowało, na pewno tutaj znajdzie sie informacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 8 Września 2007 Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Też jestem za jakąś wspólną wycieczką. Jedyną przeszkodą jest pogoda :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 8 Września 2007 Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Ja tez jestem za ! Tylko musiałbym do Was dojechać, chyba że jechali byście w moją strone to dołączyłbym gdzieś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 8 Września 2007 Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Z dezertem myślelismy o dolinie dsd (bytom) i okoliccznych hołdach, naprawde fajne miejsce do jezdzenia! Jakby co, pewnie pare osob z tg i okolic tez by sie zebralo Czekamy na pare dni fajnej pogody i jazda ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 8 Września 2007 Udostępnij Napisano 8 Września 2007 jak juz cos wykminicie to my z dresikiem tez jedziemy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 No to już 8 osób, można powiedzieć, że to cała armia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 A Tyszanin też może się zabrać jakby co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 No jasne! Wszyscy z śląska mogą bez problemu dojechać. Ale trzeba naprawde pare dni fajnej pogody, bo inaczej to mozna tam jezdzic jedynie traktorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 moj wujek ma fajny traktor , moge pozyczyc ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 A my z trenazerami na przyczepie Z tego co patrze na pogode, zapowiada sie fajny, cieply tydzien, tak wiec powinno byc ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 a tam traktor. damy rade. też sie pojawie jak coś zeby nie było.:] ejpok to jak costo weźniesz z Soba naklejeczke? :] a błoto jest ok i cicho.:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Może w tą sobotę pogoda będzie lepsza Wtedy ja chętnie na wypad większą grupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 to juz fajna ekipa by była.:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Ekipa moze byc naprawde mocarnie wielka Jezeli pogoda wypali, bedzie przednio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 jak sobota to my z dresem odpadamy bo jedziemy do brennej na 8h horizon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Co za roznica niech bedzie niedziela (chociaz... przyjedziecie? bedziecie ladnie zmachani po sobocie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 oczywiscie ze przyjedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 No i to jest podejscie prawdziwego bikera Wypowiadac sie reszta, czy wam pasuje niedziela. Dokladnie za 7 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 zależy jeszcze o której godzienie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartmaxx Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 witam mam 20km do gliwic więc chętnie się gdzies wybiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 10 Września 2007 Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Wydaje mi się, ze zeby kazdy spokojnie zajechal na czas z dalszych miejscowosci... 11-12 po poludniu? Zdążycie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLOSO Napisano 10 Września 2007 Udostępnij Napisano 10 Września 2007 ...ja oczywiście jestem chętny, tylko żeby za bardzo nie pizgalo i czekam na dokładniejsze informacje gdzie, kiedy itp a jeszcze mi sie przypomnialo.. jeszcze sie nie dorobilem kasku, chyba nie bedzie Wam to przeszkadzac? hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 10 Września 2007 Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Spotkamy sie na samym DSD? Wedlug mnie najlepiej, tam obok tych reklam, tam gdzie byl start np. family cupa, obok stoku? Apropo dojazdu DO dsd, mozna sie podzielic na grupy, jedna z gliwic a druga z innej strony. Lepiej dojechac w grupie . Aaaa UP: no wiesz, trudno, miejmy nadzieje ze sie go dorobisz jak najszybciej Tylko nie szarżuj zbytnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.