Skocz do zawartości

[Gliwice] wspolne jezdzenie

riker

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, pewnie możemy po dsd pojeździć! Proponuje piątek, godzina do ustalenia :) ewentualnie sobota. Tempo sie dostosujemy, mi srednie zazwyczaj wychodza w okolicy 20kmh.

Albo zbierajcie ekipe i jak dla mnie to moze być nawet jutro ;)

dezerter, ja myślę, że w przyszłe weekend można by spróbować jeszcze raz dsd. Tym razem pojechali byśmy ul. Tarnogórską. Na miejscu spokojnie mogli byśmy być przed 11 i tam więcej pojeździć. Potem jakiś wypoczynek przy parasolkach i zimnej coli i spokojny powrót też asfaltem, chyba że była by siła na teren.

Takie rozwiązanie odpada w tzw. dni robocze, oczywiście ze względu na ruch samochodów ciężarowych, które by nas z drogi zwyczajnie zmiotły.

Wszystko jeszcze zależy od pogody i innych okoliczności, ale generalnie ja jestem za :)

A jak inni, może w końcu ktoś więcej by się z nami przejechał? W końcu przyszły weekend to ostatni weekend wakacji, przynajmniej dla niektórych, więc... :P

... znacie jakieś sklepy na śląsku z ciuchami na rower? Żeby przymierzyć i ewentualnie (tanio :P ) kupić ;D

P.S.

Zmieniłem maszynkę na czerwoną A6. Jeszcze pare rzeczy muszę dokupić. Potem bardzo chętnie z wami pośmigam ( jeżeli mnie przyjmiecie hehe ;) )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...