lukaszek Napisano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Jade jutro do krakowa na red bull 3D race jesli jest ktoś chentny to zapraszam jade z gliwic rowerem to krakowa i z powrotem wyjazd ok godziny 08.00 z rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasGCE Napisano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Weź aparat ze sobą i powklejaj foty na forum. Mi się tam nawet autem nie chce jechać, a co dopiero rowerem pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 oj szkoda...........właśnie założyłem miękkie mieszanki 2,35 i wybieram sie rowerem do łodzi, a w drodze powrotnej wstąpię do opola.....600 km, obrócę do obiadu :~) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLOSO Napisano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 chłopaki pomóżcie gdzie w Gliwicach (lub okolicy) moge obejzec rowerek Felt Q250 lub Felt Q600 i Kross-a Level a2/a4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrus Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Nie jestem pewien czy Krossy nie będą w Knurowie. Jadąc Rybnicką, skręcając w prawo na Knurów na rogu jest sklep rowerowy, (na dworze stoją skutery) MK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLOSO Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 ...aha.. no kojarzę ten sklep/hurtownie dzięki dzisiaj tam podjadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Hej, byłby ktoś chętny na wypad do tarnowskich gór, na jazdę po dsd ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 A którego dnia ? Bo ja bym się przejechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasGCE Napisano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Kiedy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Ja mam wolny czwartek i piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasGCE Napisano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Nooo, ja też w sumie to mam czas w czwartek, piątek, sobotę i tak dalej. Jutro akurat wyjątkowo zajęty jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 obstawiam piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Ustalone na Piątek o godzinie 10.00 na placu Mickiewicza. Przy okazji zbliża się koniec wakacji pojeździłbym jeszcze w Beskidzie w przyszłym tygodniu, jest ktoś chętny na wspólną jazdę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasGCE Napisano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Gdzie tam koniec wakacji?... jeszcze ponad miesiąc Co do jutrzejszej jazdy, to mam nadzieję, że pogoda dopisze, bo ostatnio z tym trochę lipa jest. Niby na pogoda.onet jest ok, ale ja im tam nie wierze ostatnio. Trudno, zaryzykujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Ja nie jadę rower siedzi w serwisie. Mam rozwalony gwint w suporcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasGCE Napisano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Szkoda A może ktoś jeszcze chętny na jutro? Wpiszcie się ludzie tutaj, żeby w razie czego było wiadomo, że trzeba poczekać z 5-10 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrus Napisano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 szkoda, że akurat nie mam czasu, jak nazłość... Miłej jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Może następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Panowie, pewnie możemy po dsd pojeździć! Proponuje piątek, godzina do ustalenia ewentualnie sobota. Tempo sie dostosujemy, mi srednie zazwyczaj wychodza w okolicy 20kmh. Albo zbierajcie ekipe i jak dla mnie to moze być nawet jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Ja w przyszłym tygodniu bardzo chętnie jeszcze znajdziemy jakiś termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasGCE Napisano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 dezerter, ja myślę, że w przyszłe weekend można by spróbować jeszcze raz dsd. Tym razem pojechali byśmy ul. Tarnogórską. Na miejscu spokojnie mogli byśmy być przed 11 i tam więcej pojeździć. Potem jakiś wypoczynek przy parasolkach i zimnej coli i spokojny powrót też asfaltem, chyba że była by siła na teren. Takie rozwiązanie odpada w tzw. dni robocze, oczywiście ze względu na ruch samochodów ciężarowych, które by nas z drogi zwyczajnie zmiotły. Wszystko jeszcze zależy od pogody i innych okoliczności, ale generalnie ja jestem za A jak inni, może w końcu ktoś więcej by się z nami przejechał? W końcu przyszły weekend to ostatni weekend wakacji, przynajmniej dla niektórych, więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Gdzie to jest ta ulica tarnogórska, hehe? Ja moge zawsze z wami pojezdzic, dsd tez calkiem dobrze znam i moge pokazac fajne trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 jestem za ale nie wiem czy w weekend będę miał czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 dobra Panowie to ja se tam tez do Was podjade.;] Tylko ze lajtowo bo w niedziele bede miał start. Moge Wam pokazać trase tegorocznego family Cup które sie odbyło 13 maja.;] tylko ugadajcie sie kiedy co i jak i jak coś to na PW piszcie.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLOSO Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 ... znacie jakieś sklepy na śląsku z ciuchami na rower? Żeby przymierzyć i ewentualnie (tanio ) kupić ;D P.S. Zmieniłem maszynkę na czerwoną A6. Jeszcze pare rzeczy muszę dokupić. Potem bardzo chętnie z wami pośmigam ( jeżeli mnie przyjmiecie hehe ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.