Skocz do zawartości

[Gliwice] wspolne jezdzenie

riker

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko ładnie pięknie, ale popatrzyłem na godzine spotkania i wątpię żebym się wyrobił... W piątek pracuje do ~15 + dojazd do Gliwic to już mam 16:30 a gdzie jakiś obiad, przebranie się, kąpiel itp. ? Chętnie bym pojechał ale najprawdopodobniej sie nie wyrobie jednak ;/

cze,

miałem z kumplem jechać ale się rozmyślił.... Samemu nie chce mi sie tłuc do Katowic... Nie wiem czy jutro też nie będe wyjeźdzał ale na 90% bym pojechał, też nie byłem aaa od wiosny się co miesiąc szykuje...

P.S

Nie jechał ktoś wczoraj popołudniu przez kopernik na łabędy?

Ja prawie zawsze jeżdżę przez Kopernik na Łabędy. I zazwyczaj popołudniu. Ale akurat wczoraj popołudniu siedziałem w domu i piłem piwko. W sumie to tak jak dzisiaj... :D

A co? Mieszkasz na Koperniku czy też tamtędy przejeżdżasz? :turned:

ejpok, to może mnie widziałeś... nawet dwa razy raz na toszeckiej... a potem na skrzyżowaniu, ty dawałeś w prawo na łabędy a ja na kopernik... potem chyba za busem jechałeś??

A ja z Kopernika jestem...

Dzisiaj troszkę wypiłem, ale raczej się będę dobrze czuł to może pojadę.... na shella mam 500 metrów.. (z Syriusza)

P.S.

A kto dzisiaj koło 19.00 - 20.00 walił w białym ubranku Scotta w kierunku Pyskowic... Koło shella widziałem...

A i do Katowic jak coś to z jaką średnia się będzie jechało... jak się zdecyduje żebym wiedział ile barów do opon naładować... :)

I z powrotem PKP a do rowerami czy jak? czy w dwie strony rowerami :)

Idę spać to główka boli..

Drugie P.S.

Dzisiaj o 22. i kilak minut w maku na toszeckiej zobaczyłem rowerzystkę na Giant GSR alu.... odrazu się lezka zakręciła bo na komunie dostałem Gianta GSR 200 typ fire...

dobra pier***e głupoty ide pa!

MK

Ja tamtędy często przejeżdżam w kierunku Czechowic (cały czas lasem) Pewnie będę jechał około 11.00 - 12.00 tamtędy... Jak to co niedziele... W Czechowicach wjadę na hałdy, walne na Ziemięcice i do domu toszecką na obiad :)

P.S.

W sobotę i niedzielę często można tam crossy spotkać :P

cytata:

"A i do Katowic jak coś to z jaką średnia się będzie jechało... jak się zdecyduje żebym wiedział ile barów do opon naładować...

I z powrotem PKP a do rowerami czy jak? czy w dwie strony rowerami"

Nie wiem z jaką średnią tym bardziej że z żonką jechałem i pobłądziłem dodatkowo - (test nowej trasy)

Z powrotem też rowerem - najlepiej po śladach , PKP bym pozdrowił bo tam-i-z powrotem to jakieś 74 km (kilka km to moje błądzenie - dawno nie byłem :) )

Scottem na Pyskowice via Czechowice i Przezchlebie czasem też jeżdżę ale zwykle mam czarne ciuszki a więc zupełnie inne niż białe :P

BTW: ostatnio byliśmy n Annaberg-u i jakieś 106 kilosów wyszło (Gliwice-G.Św.Anny-Gliwice) - testowałem 'nową' polną drogę pod Ujazdem, na mapie wyglądała super .... ale droga zanikła 2km od Ujazdu i musieliśmy jechać przez pola na azymut , mtb jest tutaj bardzo przydatny :P

ja do pyskowic nie jezdze......ale do lasu labedzkiego, jak najbardziej. mozna mnie tam spotkac z pila ;) i rowerem, ale to nie ja konstruuje te hoooooopy i nort-szory, ot udrazniam traski dla technicznego enduro.

bede np. dzis ok.12-13 tej. :D okolice ul. teczowej-piaskowej

W łabędach są gdzieś nort szhory??? Co do hop to dużo osób z kopernika pracuje na tym...

Bym zapomniał... W okolicach Maj, będąc w sklepie rowerowym (tam obok forum na zadupiu) zobaczyłem ogłoszenie, że w G-ce powstaje pętla XC. Każdy chętny może przyjść i pomóc... Czy ktoś wie gdzie to jest? Czy skończyło się na pomyśle...

P.S.

Gdzie można dostać hak do przerzutki, do Giant'a ? Byłem w Cyklo powiedzieli, że da rade tylko to dorobić, oryginalnych nie mają (cena 40zł) W górach trochę przy zjeździe "dotknąłem" drzewko....

Witam Wszystkich,

dnia 7.08.2007 (sobota) odbędzie sie 2 nocna jazda.

Zbiórka jak zwykle o godzinie 22 na rynku pod Neptunem ;)

Trasa: postaramy sie wraz z ejpokiem zrobic tak zeby bylo jak najciekawiej i jak najmniej asfaltu.

Długość: jeszcze nie określona, ale myślę ze około 80km

Wszystkich chętnych, ZAPRASZAM

Co się stało, że nocna jazda się nie odbyła?? :) Chyba, że ja źle przeczytałem; data według kalendarza to wtorek (LIPIEC nie sierpień), pomyślałem że to może zwykła literówka lub złe spojrzenie w kalendarz. Utwierdził to następny post, że jednak w piątek...

Przed chwilą wróciłem z rynku, nikogo nie spotkałem, kręciłem się od za 5 do 10 po 22.

Ogólnie można było pojeździć.

P.S.

Nawet po burzy w dzień o 22.00 drogi były idealne do jeżdżenia, cieplutko...

Pozdrawiam

MK

no a ja wlasnie machnaem 50-tke........zeszło z 3 godziny bo i piwkiem sie skonczylo na ryknku, ale pogoda byla lux....a machnelismy lasy labedzkie, brzezinke, kozlow, park polubudy, park chorzowska.........

jutro jak nie pada dzialania zwiadowcze w lesie labedzkim po obu stronach toszeckiej. potem piwko.

jazda tempem relaksowym.......:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...