riker Napisano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 chyba zdechli.........po tym wysilku. swoja droga, 90 km ze srednia niemal 30 to niezly wynik.....na szosie oczywiscie. no ale lata leca i juz czlowiek takim pistoletem nie jest, chociaz daje rade wykrecic srednia 26 na 7 km przez miasto z 9 kilowym plecakiem na plecach........2 razy dziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 a tak co rano mijam tylu gosci........i calkiem niezle rowerki, kaski, spd.......a jak przyjdzie sie na jazde umowic to klapa. Dzis widzialem kolesia na ul. lotnikow jadacego ladna meridka lrs.........pyk, pyk.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laurelin Napisano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 sob & nd Podlesice...... jeżeli ktoś jest na miejscu lub ma zamiar tam być - może jakiś wspólny trip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Ja dla odmiany w pon Bielsko Biała i na Szyndzielnię, potem zobaczymy gdzie riker Ludzie po prostu poznali się już po paru wypadach i umawiają się na wspólne jazdy przez komunikatory lub telefon, dlatego brak tu postów na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uruk-hai Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 http://www.gliwiczanie.pl/aktual/rajd.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszek Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Jutro z kolegą z Rybnika jedziemy na góre św anny jeśli jest ktoś chentny to zapraszamy , o 9,30 na rynku w gliwicach :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 2 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 czy jestescie chetni i gotowi na II gliwicki nocny "maraton"? jesli tak to zglaszac sie !!! proponuje piątek 6.07. tym razem trasa bedzie bardziej terenowa z przewaga duktow lesnych, polnych dróg i szutrow, zdarzy sie tez czasami asfalt ale w malej ilosci start jak zwykle z rynku, godzina 22.oo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 3 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Chwilowo zamiast roweru mam hulajnogę ( padł bębenek w pieście ) może wyrobią się w serwisie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 6 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Co do nocki, też zamierzacie tak pędzić??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 12 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Zbieram chętnych na wycieczkę na Górę Św. Anny. Trasa to coś ok 120km(zależy którędy jedziemy) Wycieczka odbędzie się w przyszłym tygodniu. Możliwe jest, że pojedziemy tylko asfaltem, lecz jestem otwarty na propozycje tras leśno/szutrowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 12 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 RAPTOR Oczywiście planowana trasa zaczyna sie w Gliwicach? Ile osób już masz chętnych? Czy można by się ewentualnie podpiąć? Wycieczka niezależnie od pogody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 12 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Tak zaczynamy w Gliwicach, tak mozna się podpiąć. W pierwotnym zamyśle trasa zaczyna się w Gliwicach przy parku Mickiewicza. Z pogodą to różnie bywa, ale jeśli nie będzie strasznie mocnego wiatru, ani deszczu to jedziemy. Na razie mam jednego- siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 12 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Jeśli więc pogoda dopisze i czas będzie to chętnie bym się zabrał. O ile oczywiście tempo nie będzie zabójcze, bo kondycja u mnie ostatnio zrobiła sobie wakacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 12 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Spokojnie, nie zrobimy z tego jakiegoś wyścigu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 12 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 W takim razie czekam na rozwój wydarzeń, będę tu zaglądał i codziennie sprawdzał prognozy pogody... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 14 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Czy ktoś jest chętny na wspólne zaliczenie rajdu Gliwickie Metamorfozy?? http://www.gliwiczanie.pl/aktual/rajd.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 15 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Razem z Wojtasem zaliczyliśmy ten etap rajdu, wielkie podziekowania dla niego za wspaniałą atmosferę. Za tydień też planuję startować. Wyszło nam ok 80 km. i musęz przyznać, że rajd jest wart wysiłku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uruk-hai Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Jak macie jakieś pytania i uwagi na temat Rajdu Metamorfoz - a zwłaszcza szlaków, to zchęcam Zapraszam też na www.gliwiczanie.pl do działu 'Inicjatywy' (Forum) gdzie temat jest zawieszony. Wczorajsza trasa dała mi w kość - niesamowity upał spowodował ze rower wręcz tonął (miejscami) w asfalcie - dawno nie wypiłem w szybkim tempie 2-óch bidonów wody.... Opłacało się odpocząć na zamku w Toszku. Bardzo mało osób było w Pniowie , gdzie NIE został zamontowany punkt rozdający punkty za uczestnictwo w Rajdzie. Pniów to była trasa alternatywna ... a związana była z 750 leciem miescowosći . Ludność miejscowa wspaniale przygotowała teren pod zwiedzających ale o ile pamiętam z Rajdu skręciło tam kilka osób (z około 80 którzy uczestniczą w tej chwili) Mimo to zorganizowano dla nich przwodnika i wycieczkę po Pniowie. Nie wspomnę o przygotowanej wyżerce i takich tam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasGCE Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Nom, pogoda trafiła sie ładna... zbyt ładna. Gorąco było niemiłosiernie, batoniki czekoladowe przyjmowały konsystencję kakao, ser żółty w kanapkach cudownie przemienił mi się w topiony, a woda zostawiona na słońcu momentalnie nagrzewała sie do ok 40*C. Wyszło nam 80 km, ale końcówka tzn. dojazd z Pyskowic do Gliwic to był już istny horror. W galerii umieściłem kila z wykonanych przeze mnie zdjęć. Tutaj link: http://www.forumrowerowe.org/index.php?aut...um&album=77 Aby zachować chronologię należy przeglądać zdjęcia "od dupy strony" Nadmienię też, że wraz z Jurkiem (Raptorem) mieliśmy sporo szczęścia i udało nam się dostać (legalnie) na teren posiadłości Baildona w Łubiu. Zostaliśmy jednak poproszeni o nie robienie zdjęć. Szkoda trochę, bo dworek jest bardzo ciekawy i były by świetne fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam Panowie nie macie może ochoty na wypad do Zakopanego podaję link z informacjami szukamy jeszcze 3 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 20 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Czy ktoś jest chętny na kolejną część rajdu?? http://www.gliwiczanie.pl/aktual/rajd.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 20 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Jeżeli nie będzie jakiegoś skwaru i nie pojadę do zywca to chętnie wpadłbym na Gliwice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 21 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 zapraszamy, zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 21 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Ja w takim razie jestem jutro w Gliwicach ok 9 - 10 na 99% ! Raptor prosiłbym Cię tylko o jakiś numer kontaktowy na PW ponieważ nie wiem czy dotrę w to miejsce gdzie ekipa się zbiera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 24 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 czy jest ktos chetny z Gliwic lub okolic na piatkowa mase krytyczna w katowicach? wyruszamy z gliwic o 15.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.