riker Napisano 5 Maja 2006 Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 zapraszam do wspolnych jazd. Jest ktos z Gliwic? juz mam dosyc samotnego pedalowania ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DC Napisano 5 Maja 2006 Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ja mam 13km do gliwic , ale tak na szypko przeleciałem twoje posty na forum to stwierdziłem że niedam rady niedość że masz chyba rower stworzony do enduro to pewnie bendą takie trasy że moj rower tego niepodoła (czy w ogóle są takie trasy nic mi otym niewiadomo bo dopiero jezdze intensywnie pół roku od września) więc niepoznałem jeszcze tras , jesteś doświatczony jezdzisz już kawał czasu więc pewnie inne tęmpo i wiem jak to w qrw.. jak się ktoś guzdra , bo jezdze z kumplami którzy traktują rower aby sobie tylko pogadać na tym rowerze a nie żeby dać nogą w kość . Tyle odemnie ... ale czekam na propozycje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edir Napisano 5 Maja 2006 Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Ja jestem w Gliwic. Ostatnio z kumpel zacząłem jeździć. Wczoraj zrobiliśmy trase Gliwice Sikornik - Śośnicowice i z powrotem przez Bojków. Wyszło 31 kilometrów ze średnią niecałe 27 km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 6 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 tylko was dwoch?! czekam,............moze jakas ustawka na rynku pod "szostka" w tygodniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 6 Maja 2006 Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Widze że zaczynasz trening ja dopiero zaczynam za tydzień bo musze magisterke pisać :/ szkoda że tak daleko mieszkacie ........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
easyrider Napisano 7 Maja 2006 Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Hm... do Gliwic mam prawie 40km, więc przyjechałbym już wypompowany... (oj, gdzie moja dawna kondycja ) Ale jak zrobicie kiedyś wypad na południe to mogę gdzieś na trasie się przyłączyć - choćby na chwilę, zawsze warto poznać ciekawych ludzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Siarra.......w Gliwicach nie ma forumowiczow?....... szkoda, ob w stolycy masa....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leman666 Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Jaka jest najlepsza trasa z Gliwic na Górę Św Anny ??? =oD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Javier Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Pojezdziłbym z wami ... tylko dopiero zaczynam przygode z prawdziwym rowerem. Poczekajcie az wejde w wprawe i kondyche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukkas Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 a jest ktos chetny na jazde szosowa? np. w ten weekend jesli pogoda dopisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasGCE Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 W czerwcu bardzo chętnie wybiorę się na wycieczke po zielonych okolicach naszego pięknego miasta EDIT: Bardziej chodzi mi tutaj o pytanie Rikera, który z tego co tutaj wyczytałem ma także rowerki do XC, nie tylko enduro Szosy raczej unikam, nie ma bardziej dresiarskiego miasta w Polsce niż Gliwice. Można łatwo być rozjechanym przez buca w 25- letnim BMW :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 chyba mi sie oberwie bo własnie założyłem nowy temat trasy koło gliwic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukkas Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Szosy raczej unikam, nie ma bardziej dresiarskiego miasta w Polsce niż Gliwice. Można łatwo być rozjechanym przez buca w 25- letnim BMW :/ hehe... nikt nie ruszy rozowego ostrego kola a tak serio, to moze chociaz ktos by zaproponowal jakas trase na szose - kryteria, to: 1) konczy sie i zaczyna w gliwicach 2) prowadzi gladka szosa do ciekawego miejsca 3) nie autostrada (mozliwie jak najmniej ruchliwa droga) 4) dlugosc w jedna storone tak 25 - 40 km. ja nie jestem z gliwic, i nie znam tu nikogo kto by mi polecil jakas trase, a nawet jesli jezdzicie glownie XC (ja sam glownie XC smigam, ale do gliwic przywiozlem ostre), to na pewno znacie takie trasy w miejscu gdzie mieszkacie. dajcie znac do weekendu, jakas mapka tez mile widziana. pozdro i dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 31 Maja 2006 Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 centrum- sikornik( aleja sikornik) - do autostrady -wzdłuż autostrady jest asfaltowa droga która doprowadza do smolnicy a tam zaczyna sie max dużo przefajnych trasek zarówno xc i szosowych. asfaltem z smolnicy można do sośnicowic i dalej do kozłowa i do gliwic ulicą kozielską około 30 km ma ta traska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasGCE Napisano 28 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Postanowiłem trochę odświeżyć ten temat, bo zauważyłem, że użytkowników Forum z Gliwic cały czas przybywa. Myślę, że można by umówić się na wspólną jazdę w niedługim czasie. Oczywiście kiedy skończą się już te miłościwie panujące nam temperatury. Najlepszy byłby chyba weekend, ale to jest jeszcze wszystko kwestia dogadania się, tak samo zresztą jak długość trasy. Zapraszam do wpisywania się chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 28 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Jestem chętny i gotowy dajcie znać tylko gdzie i kiedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 ok jestem za tylko ja teraz mam kaszane z czasem , za dwa tygodnie znikam na 20 dni (USA) wiec teraz ostatnie przygotowania i masa roboty w pracy!!! ale jak by co to dajcie znać może mi sie uda znaleźć czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhaH Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Może dam rade przejechać pare kilometrów Miejmy nadzieje, że pomimo różnicy klas sprzętu, umiejętności pewnie i kondycji jakoś przeżyje Jakby co jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edir Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Ja również jestem chętny, najlepiej jakiś weekend, chociaż dzień roboczy również mogę poświęcić Co powiecie na wypad na pogorzelisko w okolicach Kuźni Raciborskiej? pozdrowienia z sikornika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 sikornik - moje dzieciństwo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasGCE Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Hehe, też przez pierwszy rok swojego życia mieszkałęm na Sikorniku Lasy i pogrzelisko w okoliocach Kuźni Raciborskiej to moim zdaniem świetny pomysł. Nie raz już tam byłem i zawsze były to fajne wycieczki. Tylko trzeba by na trochę chłodniejsze dni poczekać, bo tam się jedzie jak na patelni, zero cienia przez wiele kilometrów. Uważam, że można by próbować ustawić się w przyszły weekend. Ponoć do tego czasu ma już trochę deszczu spaść, może już nie będzie tak grzało. A na razie poczekamy jeszcze czy ktoś się wpisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly_knw Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Ja jestem z knurowa, moze moglbym z wami pojezdzic? Ale chyba tez nie dam rady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Ja z chęcią pojeżdze z wami xc ale dopiero pod koniec wakacji bo na razie mam zaplanowane wyjazdy cały czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhaH Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Mam nadzieje, że mój niebiesko-żółty potwór da rade Zreszta o siebie też troche się martwie bo nie wiem czy podołam Oby jakieś umiarkowane tempo było Cza być hardcorowcem w życiu więc co mi tam zresztą najwyżej polegne w glorii i chwale :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly_knw Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 to sie jeszcze jakos wspolnie ugadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.